• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ZAPMARTA odpisala:
Maly grzeczny,bardzo lubi cycusia,usypia tylko przy nim:)mnie nacieli i mam 3 szwy,ale nie popekalam w srodku,mialam tylko 3 czy 4 parte wiec sie nie namęczylam i wszystko na dole cacy.jutro na wieczor może wyjdziemy .

reklama
Sol to dostaniesz drugi raz :-)

Maja ok, to kopniemy się nawzajem :-D

Mama jesteś kochana :*

Kwiatuszek witaj i pisz z nami :-)

A ja dzis wychodze wcześniej, wczorajszą godzinę wybieram :-D

Ale fajnie, że Zapmarta tak szybko się uwinęła i ma takie słodziutkie dzidzi :-)

super ze maly grzeczniutki... niedlugo mam nadzieje ze zapmarta pokaze na synka na forum.
sol teraz sa juz te kolyski na allegro , ale jedne sa po 545 a inne po330 i o co chodz?duza roznica cenowa.

PSZCZOLKA- [FONT=&quot]
c017.gif
[/FONT]

a ja tez tak mialam z Domisiem-mam wpisane w Jego książeczce-II faza porodu 11 minut-tez mialam 3 czy 4 parte i wyskoczyl-4100 i 57 cm chlopa:))

lil - a jak chcesz to pewno :-D Jak tylko Emi wyrośnie :-D

wiola - mogłam od razu napisać kiedy mam urodziny :-p

mama - ja z Karolą miałam 35 min II fazy a z Emi 10 min :-D

Emi właśnie ma masaże na mnie bo brzuszek pobolewa :-(

Co do mumii to sie dolaczam, ale moj Adrian tez jest zmarzluch, wiec oboje pod jedna koldra spimy przytuleni;-)

mama dzieki za info od marty.

A ja z Patrykiem mialam pol h II fazy:tak:

reklama
SOL- no to też mialas szybka akcje :))dobrze bo i my i dzieci nie byly tak umęczone porodem...
masuj brzuszek niech gazy pójdą won... [FONT=&quot][/FONT]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry