reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
PSZCZOLKA- prosze bardzo-co prawda to nie kopniak ale.. [FONT=&quot]
e085.gif

[/FONT] [FONT=&quot]
a030.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a030.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a030.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a030.gif

[/FONT] [FONT=&quot]
laie_67.gif
[/FONT]

reklama
Dzien dobry wszystkim. Pisze tak, bo nie nadrobilam a nie chce nikogo pominac. Jak samopoczucie, zdrowko? U mnie troche lepiej. Duzo rozmawialismy z moim W. Podnosi mnie na duchu, choc sam sie obawia. Calymi dniami go nie ma, a ja i tak wiem co chodzi mu po glowie. U mnie na obiadek pomidorowka, kotleciki z piersi z kurczaczka i pekinska. A i jeszcze raz dziekuje za mile slowa odnosnie mojego brzucholka :-)

mama dobre:-)
poprosze o przepis na nalesniki... bo mi zawsze wychodza albo grubasne albo cienkie ale w smaku jak papier... wiem wstyd sie przyznac

Mama hmmm, klapsy mi dajesz :-D

KrólowaFal takie dziwne ćmienie podbrzusza mam i tylko tyle. A Ty???

A Wy już macie zaplanowane obiadki a ja nie wiem co :-(

Libby właśnie, przecież i ja widziałam Twój brzucholek, śliczny jest, taki okrąglutki, super :-D

Wiola może za dużo mąki dajesz?

PSZCZOLKA- dziekuje:tak:
i za Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&;-)

WIOLKA- pol opakowania mąki,2 jajak,troche soli,troche cukru waniliowego i mleko -mieszam trzepaczką aż zrobi sie lejace ciasto ,ale nie jak woda-troszkę gęstsze;-)rozgrzewam patelnie,kilka kropli oleju i wylewam na srodek i rozprowadzam.

czasem do takiej masy daje proszek do pieczenia(tak 2 lyzeczki) i ucieram na tarce jablko..i samże takie male racuszki-posypuje cukrem pudrem:tak:

LIBBY- taktak-brzusio piekny!!

reklama
Broń boże nie dzisiaj :-D Mam nawet suwaczek kiedy mam ćwierćwiecze :-D Aleście mi falstart zrobiły :-D Już się starsza o rok czuje :-p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry