reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama fajna... teraz szukam jakiejs fajnej poscieli... ale to jeszcze troche bo najpierw bede musiala pralke kupic bo nasza zaczela sie sypac... m jak rozkrecil i okazalo sie ze lozyska, jednak sa one wtopione i nie wymienialne tym samym:-(

reklama
Lil jedna kropla nie znaczy @.

Wiolka
a nie chcialabys go sprzedac? Kocham antyki...

Mama
jak tam brzuch? Lepiej?

A ja jak przed chwilą wchodziłam szybciej po schodach to jak mnie zaciągnęła prawa strona brzucha to mało się nie przewróciłam. Musiałam się zatrzymać i poczekać chwilę.

WIOLKA- no to git jak narzuta sie sprawdza-bo wiesz czasem są takie co ledwo dotkniesz a już sie zaciąają:eek:

KROLOWA- [FONT=&quot]
n110.gif
[/FONT] narazie dobrze-wiec lek dziala...juz godzine nie bylam;-)
smecta- [FONT=&quot]
n130.gif
[/FONT]

Witam na chwile. Nic jeszcze notatek nie ruszylam, bylam w aptece mezowi po altacet i bandaz bo palca ma takiego utluczonego ze szok. spuchniety i zrobilam mu oklad. a teraz dalej spi po nocce. robie obiadek. surowka z pekinskiej, ziemniaczki i mortadela. a zaraz rusze te notatki.

WIOLKA- dziś naleśniki z serkiem waniliowym część a część z konfiturą od babci...i kompot z wiśni.

ostatnie dni byla masa mięsa i surówek ,salatek...chcę mi sie czegoś prostego.

napisalam do Zapmarty ,ze wszystkie Ja pozdrawiamy i ściskamy i gratulujemy!!

PYSIA- poczytaj trochę ,chyba ze juz wsio umiesz:)

Mama to ja po cichu trzymam &&&& żeby nie wróciło.

Pysia ja też się muszę uczuć. Dzisiaj będę. Już powiedziałam mężusiowi że jestem chora i musi się mną opiekować. Tylko szkoda, że muszę jeszcze obiad na jutro zrobić. Robię spagetti a dzisiaj zupka pieczarkowo-kurkowa.

MAMAI ja sie dołączam do mumii. Uwielbiam ciepełko i też zawsze opatulona śpię, a ostatnio nawet w szlafroku :-)

A mnie podbrzusze nie boli tylko tak dziwnie mi tam jest. Ostatnio miałam też lekkie zawroty głowy. Ale nie chcę sie nakręcać. O kopniaka w d...pe poproszę ;-)

Lil nie martw się. Może to nie @.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry