reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
pok teraz mowi ze w ogole... i dlatego mnie wkurza bo przed slubem jak byla mowa o dzieciak to zawsze mowil ze 3 a ja ze 2 a teraz mu sie poprzestawialo i chce tylko Iwe.ale ostatnio narobil mi nadziej mowiac zebym nie oddawala ubranek po malej bo bedziemy miec druga dzidzie a potygodniu jakbymw twarz dostala
lil wlasnie te argumenty jakie podalas najbardziej dzialaja na mnie... na niego jakos mniej
sergeevna wiem ze moze to zabrzmi wrednie ale mam nadzieje ze juz pozamiatane i fasolka jest w twoim brzuchu:-)

reklama
a w ogóle coś się porobiło u mnie teraz... Od kilku dni ciągle czuję podbrzusze, ostatnie kilka dni lewy jajnik BOLAŁ JAK JASNY GWIZDEK, a wykres szaleje w górze ;-)

Untitled.jpg

Wiolka ja mam wrażenie, że Twój mąż chce, ale się boi, bo pewnie Iwa jest kłopotliwym dzieckiem??? Widzę, że jest u Was jeszcze ten trudny etap - pamiętam go doskonale. Wtedy też nie chciałam drugiego dziecka!!!!!!!!! Myślałam, że nie dam rady. A teraz z Maciusiem jest tak super, że myślę, że jakoś poradzę sobie z dwójką, byle przemęczyć ten pierwszy rok jakoś. Może u Twojego męża byłoby podobnie - tylko po co odkładać starania, skoro już Ty jesteś tak nastawiona pozytywnie.....

Królowa
dzięki :)))

Serg faktycznie się porobiło..... &&&&&&&&&

LIL,POK- my też mamy 2 koldry i wyrko 180 na 200cm;-)szeroko i wyyygodnie:-D

LIL- czemu niestety-33 to piekny wiek:tak:a do 40 sie uwiniesz na bank- &&&&&:tak:

SEGI noo,wykresik piękny:tak::tak::tak::-D:-Dno-moja droga &&&&&&&&&&&&&:cool2:

ja jade po Domisia..mam nadzieje,ze mnie w aucie nie zlapie:no::sorry2:bo bedzie kiepsko:eek:

Mama my mamy łóżko 140x200 i jedną kołdrę 200x220 i nie wyobrażam sobie inaczej. Lubie czuć skórę mojego męża jak śpię. Od razu mi się lepiej śpi.

lil teraz z Iwcia to mozna powiedziec ze jest cod miod i orzeszki w porownaniu do tego co bylo... pierwsze miesiace tak do polroku to byl koszmar... wtedy nawet ja niechcialam do konca drugiego dziecko... a teraz no jest jaka jest ale ja widze o ile jest juz lepsza... usiadze oglada bajki, bawi sie sama, rozmawia z nami i wiele wiele innych... no ale niestety minusy tez sa i mu chyba minusy przyslaniaja plusy
sergeevna i niech rosnie i trzyma sie u gory .... &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
krolowa my tez mamy lozko i koldre tych samych wymiarow co wy... ale lozko jest dla mnie za male... i tak mysle zeby je moze wymienic...tylko ze szkoda bo to nasze dostalismy w prezencie i jest debowe i prawie antyk.... zrobie wam zdjecie jak wyglada

Ostatnia edycja:
KROLOWA- moj waży 110kg ma 186 wzrostu trenowal wioslarstwo i jest kawal byka i jak czasem dostalam w nocy jak sie przekręcal na bok to dziekuje -postoję..a poza tym ja zmarzluch jestem i doslownie spię w kokonie z koldry:))
my wariujemy a potem kazdy pod swoja kolderkę:))Tomi przewaznie spi poodkrywany a ja przykryta po same zęby :))
a poza tym to prawie 8 lat po ślubie 12 lat razem to juz sie naspalam przytulona:):):))))teraz wygoda i spokojny sen górują :))

jadeeee.

My się zazwyczaj tulimy do siebie chwilę przed zaśnięciem, a potem ja się odwracam plecami do G. i wtulam w niego ;-) Tak nam najwygodniej :-)

reklama
Wiolka koniecznie wstaw zdjęcie łóżka.

Mama my może i byśmy mieli większe ale na naszych 40m2 to ciężko. I tak cud ze dało się to ustawić ze nie zagraca. Poza tym taki duży facet to ... :-p

Mój jest malutki i się mieścimy. Ja tez zmarzlak ale wolałam kupić piżamę niż druga kołdrę.

Serg trzymam &&&&&&&&&&&&&&!!!! Informuj nas na bieżąco.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry