reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Pochorowałyście się Kochane... :-( Zdrówka życzę :tak:

A ja jak na szpilkach teraz siedzę, ciekawa jestem, co wyniknie z tego cyklu. Po długich rozmowach z G. postanowiliśmy, że jeśli teraz przyjdzie @ to zawieszamy starania.

sol mam nadzieje ze mi tez wykraczesz:-)
lil stanelo na tym ze maz spal dupa odwrocony do mnie:-)
pok masz racje jakis sposob napewno jest ale jakos nie moge go znalezc...a juz 5 rok szukam:-)

wiola my codziennie spimy do siebie dupami, mamy dwie osobne koldry, bo tak wygodnie :) i nawet lozko kupilismy 180x200, zeby sie przez sen nie dotykac, bo ja sie budze przerazona z krzykiem jak sie mnie dotknie spiącą...
ja za dziurkami w prezerwatywach nie jestem... bo nigdy nie wiadomo czy facet naprawde nie chce i nawet jak juz dzidzia bedzie to sie wcale nie odbrazi tylko dalej bedzie wscieklym czy jest tym rodzajem, co mowi nie, bonie wie co dla niego najlepsze. Ja bym sie bala ryzykowac...

SERGII- witaj kochana..

LIL- nie starania jeszcze nie zaczęte-dziś 5d.c. jeszcze nie mam śluziku:-pale myślę ,ze na dniach zaczniemy :tak::tak:

Film trzeba niestety kliknąć żeby się w you tube otworzył - takie zastrzeżenie ze strony właściciela filmu.

Co do kołyski to sprowadzałam ją ze Stanów i po mojej aukcji była tylko jeszcze raz wystawiana a teraz jej nie ma na allegro wcale :-( A koleś który wystawiał jak miał w listopadzie 7 stron przedmiotów tak teraz ma tylko kilka rzeczy. Kosztowała 505 zł + 100 za transport morski. Szła 8 tygodni ale się doczekałam. Emi ładnie w niej śpi choć woli na rączkach bo ją brzuszek pobolewa przez gazy - pruka jak stary :-p Sama buja, melodyjki fajne. Wstawię filmik jak tylko się przeniosę na lapka bo wczoraj dostałam w prezencie za obie dziewczynki i porody i na 25 urodziny :-D

Pok masz rację - trochę może to żarcik z tymi dziurkami - ale wiesz niektórzy dojrzewają do pewnych rzeczy dopiero jak już są postawienia przed faktem dokonanym - a sami nie chcą podjąć decyzji, bo się boją....Niestety chyba temat dzieci jest często punktem zapalnym w związku...Mam znajomych, którzy drugą dzidzię chcą mieć dopiero po 5 latach. Ale gdyby Wiolka teraz się już zaczęła starać, to byłaby fajna różnica wieku, a za 2-3 lata problem nieprzespanych nocy i pieluch na zawsze z głowy...To też jest argument...

Sol a jakiej firmy ta kołyska???

reklama
No właśnie. Ciekawi mnie ta kołyska. Lil czyżbyś miała coś na myśli?? :-p

Mama to może jeszcze jedna smecte? Tego można chyba dużo.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry