reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Sol masz urodziny???? STO LAT STO LAT!!!!!!!!! I to 25 lat!!!!!!!!!! PIĘKNIE MŁODA MAMUŚKO!!!!!!! Jestem tylko 8 lat starsza hehe ;)

Królowa ja po Twoich objawach wmawiam sobie, że mnie oczy pieką...A po prostu spać przez gardło nie mogłam - kopnij mnie w tyłek proszę :)))

Mama &&&&&&&&& za starania!

reklama
a wiec tak
sol filmik swietny:-)
sergeevna dlaczego chcecie zawiesic staranka jak teraz sie nie uda?
lil kiedys myslalam o przebiciu preserwatywy ale raz ze zadko ich urzywamy a dwa nie umiala bym zyc do konca zycia z takim oszustwem.musi sam dojrzec do decyzji o drugim dziecku
pok a co do spania dupami do siebie to jak tam kto lubi:-) ja uwielbiam sie przytulac w nocy...

Ostatnia edycja:
KROLOWA- miala tylko 1 saszetke,ale zaraz jade po Domisia to zajade do apteki :)narazie jets si...

LIL- Ty masz 33 lata??:szok::szok:ja w lipcu skończę 32 a Ty myslalam,ze przed 30 jesteś a tu proszę;-):-D
dzieki za &&&&&&:-p

SERGII- a czemu zawieszacie starania?????????

a SOL ma urodziny z miesiąc z groszami:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wolka ze względu na niepewną sytuację u mnie w firmie. muszę poszukać stabilniejszej pracy na umowę na czas nieokreślony. Inaczej będę cały czas myśleć o tym "jak to będzie"... A nie chcę, żeby było "jakoś", tylko "dobrze" ;-) Ale podchodzę do tej decyzji pozytywnie :tak:

WIOLA - ja tez uwielbialam, dopoki nie zaczelismy inaczej i sie okazuje, ze teraz sie wysypiam w koncu :) no i potworne jest to moje budzenie sie z krzykiem. M. to sie mnie boi brano budzic, bo nie dosc, ze krzykne to potrafie uderzyc. a zadnych traumatycznych przezyc nie mam, wiec nie wiem skad to u mnie :)

No właśnie Serg też chciałam zapytać dlaczego chcecie zawiesić staranka i na jak długo. Nie pytałam wcześniej, bo mam nadzieję, że nie będzie już takiej potrzeby :))) &&&&&&&&&

Wiolka to musisz jakoś dotrzeć do męża....Może właśnie mu tłumacz, że za 2-3 lata będziecie mieli już głowy to "najgorsze" - i zostanie sama przyjemność - ja tego teraz doświadczam, Maciuś ma 2 lata i jest luz blues w porównaniu z kilkoma miesiącami wstecz.

Mama no niestety w czerwcu kończę 33 lata! SZOK!!!!!!!!!!! Dlatego mnie wkurza, że już tyle się staram - przed 40-stką chciałabym już mieć ten temat z głowy hehe :)))

Pok ja też uwielbiam spać jak najdalej od siebie :))) I mam swoją kołdrę...

Ostatnia edycja:
Hej ;**
My wstalismy o 10, umylam sie, ubralam, nakarmiłam Patryka i na bb :)))

sergi &&& za test :))

Dla wszystkich innych testujacych tez &&& :tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry