reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No i znowu nie było mnie chwilke a stron tyle, ze szok. Produkcja niezła ;-)

Sol Dziewczynki są prześliczne :-) kołyska super i wogóle to 100 lat z okazji urodzinek :-D

KrólowaFal u mnie lóżko i kołderka to tak jak i u Ciebie :-)

Serg trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& !!! Ja mam podobnie, bolał mnie lewy jajnik przez pare dni a dziś zaczynam czuć podbrzusze. Zobaczymy co będzie.

Wiola a Twój mąż to na pewno jeszcze będzie chciał, zobaczysz :-)

Mama współczuję Ci tych wizyt w WC. Kup smecte albo soczek z borówek :-)

Pok a Ty do szkoły idziesz czy do pracy? Przepraszam, ze pytam ale tyle tu informacji różnych że juz się gubię.

Maju kochana, ten lek kosztuje ok 50 zł i dawkuje się go 4 razy po 4 :-)

reklama
DSCN4376.jpgDSCN4377.jpg
fajne jest ale jest troche za male na moje. ja bym je najchetniej wymienila ale nie mam gdzie go postawic a wywalich szkoda.
pszczolka mam nadzieje ze masz racje
pencil.png

hej wszystkim :

mama : usmialam sie , ja tez jetsem typ ze sie owijam 2 razy koldra... a jak mam malo to sciagne sobie po sasiedzku inna :) nawet latem, musze byc zakamuflowana ... myslalam ze tylko ja tak mam :)

sol : WSZYSTKIEGO NAJLPESZEGO Z OKAZJI URODZIN!!! coreczki masz sliczne :) a mezus mial super gest :)

serg : kciuki :)

Pszczółka 50 zł!!!!!!!!

Wiolka łóżeczko fajne - może na razie nie wymieniaj :))

Pszczółka czyli u Ciebie w brzucholku jednak coś się dzieje!! &&&&&&&&&&

A ja byłam w kibelku, zauważyłam kropkę na wkładce, więc pewnie zaczynają się plamienia - znowu na tydzień przed terminem @. Przybiło mnie to i muszę się wyciszyć. WDECH WYDECH....

Ostatnia edycja:
Sol śliczne masz te córcie swoje i Karolcia rzeczywiście wygląda na starszą, ja mam podobnie z moim synem ma 2 i trochę a wygląda na dobrego 3latka- wysoki- dużo ludzi się myli ale po zachowaniu łatwo zauważyć że to jeszcze maluch;)
i podobnie jak inni życzę Ci sto lat i wszystkiego najlepszego!!!

my z Domisiem juz w domku..

JOSEPHINE- no ja latem też sie przykrywam-to jest nas dwie:tak:;-);-);-)

WIOLKA- a pamietam jak zamawialas taka narzutę na lóżko fajną -atlasową chyba-i jak sprawdza sie ???;-)

zaraz czas brać sie za obiad..

ANASTAZJA- jak tam sprzątanie idzie??:-p

W kwestii spania... od kiedy czekamy na dzidziusia to jestem przytulana do snu jak nigdy wcześniej..... G. działa z premedytacją, żeby mi było miło - nauczył się troszkę :) :) :)
Kiedyś to potrafił się odwrócić i kropka. A teraz, kiedy chce się wyspać przed ciężkim dniem to przynajmniej buzi i informacja, że musi wypocząć i ja to rozumiem :)
Niedługo zamieszkamy znowu razem i wtedy wielkie łóżko i dwie kołdry musowo!! Bo ja mumia taka sama jak mama i jos :)

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry