reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Sol piękności!!!!!!!!!!!!!!!!! Apropo kołyski taką właśnie chciałam!!!!! Sprawdza się??? Jak oceniasz na ile miesięcy wystarczy??? Nową kupowałaś czy używaną???

Pok dzięki za porady! Od tygodnia psikam sobie HASCO SEPTEM, to jest odpowiednik Tantum Verde i niestety zero poprawy, a już wchodzi mi ból do ucha i schodzi coraz niżej gardła - normalnie też jestem przeciwnikiem antybiotyków..

lil a myslalas, zeby sobie morfologie zrobic? jak tak sie czesto przeziebiasz, to moze po prostu oslabiona jestes i troche tranu i witamienk by pomoglo?

wiola - wiem dobrze jak to jest z tym niewyduszaniem "przepraszam". Chociaz ja juz swojego w miare nauczylam. Moze przepraszam nie powie ale skruche okazuje. A ostatnio nawet jak sie wazyly losy mojej pracy i ogolnie zla bylam na wszystko, ze dzieci nie mamy, ze on chory, ze ja mam prace do bani i zauwazyl, ze taka smutna chodze, to w drodze z pracy kupil kwiatki i takiego malego szampana. Ale 5 lat temu jak sie poznalismy nigdy bym nie pomyslala, ze do czegos takiego dojdzie. Ja mialam taktyke, co jakis czas mowic wprost co mi nie pasuje i czego wymagam i pomogło. Na Twojego na bank tez jest jakis sposob!

SOL - jakie slicznotki! cudne zdjecia :) no i kolyska tez bardzo fajna. Mozna wiedziec gdzie takie dają?

a za co dzis Pysi trzymamy kciuki, bo nie pamietam ;/

Na dobry początek dnia

Niektórym nawet herbata potrafi zrobić na złość :-D
[video=youtube;YRm3ihq4PK0]http://www.youtube.com/watch?v=YRm3ihq4PK0&feature=player_embedded[/video]
Niestety trzeba kliknąć na film żeby się odpalił w youtube :sorry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pok witaminki i tran w użyciu od początku zimy :) Starania mnie wykańczają hehe :)) Ja w cyklu staram się do 14 razy nawet :)) Chyba coś zmienię w tych staraniach...

Sol nie da się odpalić filmu...

Serg :)))

sol mam nadzieje ze mi tez wykraczesz:-)
lil stanelo na tym ze maz spal dupa odwrocony do mnie:-)
pok masz racje jakis sposob napewno jest ale jakos nie moge go znalezc...a juz 5 rok szukam:-)

Królowa ja te kołyski na allegro widziałam - nie są tanie, no ale same kołyszą!

Wiolka czyli Twój mąż aż taki uparciuch????? Kurcze obyście się pogodzili do dni płodnych!!! A myślałaś, żeby zrobić dziurki w prezerwatywach? Czy głupi pomysł???

reklama
SOL- dzieki :)
A Karola teraz przy Emi wyglada na 5 lat :))

KROLOWA- no znowu polecialam ,ale mam nadzieje,ze smecta szybko zacznie dzialać...

WIOLKA- no to nie halo...ale znasz swojego męża wiec &&& zeby szybko foch Mu przeszedl.

PYSIA- nadal &&&&&&&&&&&& :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry