reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
WIOLKA- nadgonisz :))Ty wymioty a ja biegunka;/;/masakra!!
ewula- PAPA,milej pracy:)

ANASTAZJA- leć sprzątaj sobie-muza na fuul i do pracy- i...wlatuj wieczorkiem :)

reklama
Witam seredcznie wszystkie dziewczyny, których nie znam! :-)

wiolu moja droga - widocznie za mało żeśmy wypiły i za niskoprocentowe to mleko było :dry: - dzisiaj kupuję najtłustsze jakie znajdę w Tesco i musi pomóć!!!!

Ja w pracy i jest nawet ciepło :) Z trzech wielokich grzejników działają 3!!! a nie 1,5 :)))))

KOCUREK- a Ty juz w pracy ??:)

ja chyba wypiję smekte bo juz zmęczona jestem tym lataniem do wc [FONT=&quot]
c020.gif
[/FONT]

mamuś ja do pracy mam rzut beretem - ze 2km może.... :)))) a teraz jestem szczęśliwa, bo dostałam zastępstwo które ukradła mi koleżanka więc mogę się spokojnie zorganizować...

mi juz niby wymioty przeszly , strzelilam sobie herbatke mietowa i teraz taki ciezar czuje...
kocurku ciesze sie razem z toba z powodu tych grzejnikow:-)duzo dzis masz lekcji?
mama dzis nie nadgonie bo.... tak strasznie mi sie niechce.
obiad tylko ugotuje....dzis piatek... moze jakas rybak......
mama nie moge wyrobic ze smiechu jak patrze na tego ludka...........na wc
sol bylam na wystaranych Emi wyglada slicznie, a kolyska pierwsza klasa ... tez bym taka chciala tylko ze... pierw musze byc w ciazy:-)

dzień dobry wszystkim:)

U mnie ten temat aktualny - Mati od wiosny będzie latal bez pieluszek:) Juz teraz robi rano siusiu na nocnik ale nie jest to regułą, nie zmuszam go, nie stresuję:) Ma dopiero 1 rok i 10 miesięcy, jeszcze ma czas:)

czesc kobitki,

wstyd sie przyznac ale ja jeszcze w lozku. lece sie kąpać, dopracowac papiery na uniwerek i lece skladac. tak do 14 musze miec juz wszystko na picus glancus.

a jak u Was? kawkujecie sie? :) jakies newsy?

sciskam na placek :-D

Ostatnia edycja:
wiolu dziś taka laba w pracy, że hej - piątki mam wprost rewelacyjnie ustawione w tym roku!!! Jak codziennie siedzę do 16:00 tak dzisiaj formalnie kończę o 13:20 :-) Oczywiście potem jeszcze jakieś papierowe sprawy do uzupełnienia ale to już nie praca tylko błahostki ;-)
Dzisiaj wraca mój Pan i Władca i od wczoraj mi już grozi i warczy w sesemeskach.... hoho może się będzie coś działo??? :-D szkoda tylko, że już ze dwa - trzy dni po owulce.......

pok ja już trzecią kawę zaliczam :-) a jakże!!

krolowo Tesco jest be??? Nie będę brać mleczka marki tesco tylko znajdę coś w sklepikach wyższego szczebla jakościowego ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
MONIKA- witaj ,pewnieze Mati ma jezcze czas a i tak brawo ,ze juz robisam na nockik-choćby rano :))

WIOLKA- no jak Ci sie nie chce to sie nie zmuszaj kochana:))a mąż jak ma focha to niech śpi tylem odwrocony-jeszcze przyjdzie koza do woza ...choć wspolczuje bo to nie milo tak...
a ten ludzik na wc to tak prawie ja-juz usmiech na twarzy ,ze koniec a tu dalej za chwile...wlasnie wypilam smecte bo od wcz.wieczora sie męcze...

KOCUREK- no to fakt rzut beretem do pracy i fajnie,ze zmiana przypasila z zastępstwem.

POK- witaj i powodzenia z papierami -leć [FONT=&quot]
v020.gif
[/FONT]
i skladaj dokumenty

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry