reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ANASTAZJA- hej ,ja Cie pamietam:tak:co tam u Ciebie slychać??

Nie będę narzekać , więc powiem że pomału ale do przodu. Trochę się pozmieniało - powinnam już być na wątku wystaranych ale widocznie to jeszcze nie był mój czas, od czerwca zaczynamy się starać, więc będę staraczką na 2012, ale u Was tak fajnie że do Was zaglądam od czasu do czasu , tylko nie chciałam Wam tu zakłócać porządku dziennego:) Widziałam popołudniu wszystkie testują a ja w domu po cichu trzymam za Was &&&&.

reklama
ANASTAZJA- kochana,przykro mi bardzo [FONT=&quot]
a035.gif
[/FONT]

ja w listopadzie też stracilam Niunie [FONT=&quot]
a050.gif
[/FONT]

nie podczytuj nas tylko pisz śmialo-wiem ,ze ciężko sie pozbierać ,ale ja tylko dzieki kobietkom nie wpadlam w depresje jak po pierwszej stracie...towarzystwo-dobre towarzystwo jest bardzo wskazane w takich momentach życia..

ZIZI- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& bo za 3 dni termin @-trzymam zeby nie przyszla!!

śledziłam Twoje losy:-) Ale już nie wracajmy do tego. Ty to jesteś wspaniała żoną i mamą, dobrze że mój mąż nie czyta tego forum, bo pewnie by mnie pogonił, bo Ja to taki leniuszek trochę jestem, a przy Tobie to duży:-D Bo Ja to tak 2 razy w tyg odkurzam i obiadów takich wypasionych nie gotuję:zawstydzona/y:

ANASTAZJA- prosze Cie kobietko-jakie wypasione obiady:))
wiem co chetnie jadzą moje glodomory to im gotuję,ale zeby tam wypasione;-)

wlasnie mi sie pranie wypralo,wywirowalo wiec ide powiesić i zaraz wracam.

masz racje-nie wracajmy bo boli a przecież chcemy sie na nowo starać-prawda!!
&&&&&&&&&&&&&&&&&& trzymam za Ciebie !!!uda sie!

SOL- witaj i dziekuje i sorka :)

ja nadal polamana [FONT=&quot]
n025.gif
[/FONT]

Zmobilizowałaś mnie , wstaję i idę sprzątać w mieszkaniu,w końcu piątek jest , weekend jest po to żeby odpoczywać:)
A co Ci się stało, że jesteś połamana ( bo tego akurat nie doczytałam)

ANASTAZJA- od wtorku do wcz.byla u mnie siostra z rodzinką -w środe chcieli jechać na Targi bo w Poznaniu jest Budma-czyli branża Piotrka a u nas na osiedlu domów jednorodzinnych nikt z drogą nic nie robi i mamy jeden lód i Piotrek jak wyjeżdzal to zjechal na blisko krawędzi drogi i cala lewa strona auta siadla w lodzie i 45 min walczylismy ,zeby wypchnąć auta-w miedzyczasie doszlo 2 sąsiadów,siostra usiadla za kierownicą i 3 facetów i ja wypychaliśmy i teraz mam mega zakwasy i przewialo mnie-ciężko sie pcha jak na drodze sam lód i nie ma sie o co zaprzeć...mówię Ci masakra co sie dzialo...lód jest groby na 15 cm i więcej wiec tydzień odwilży potrzebny zeby to puścilo....

idz sprzataj ,ja juz rozwiesilam pranie-idę malować oko [FONT=&quot]
c007.gif

HANIA- witaj babeczko:)Tobie rownież milego dnia-jakie plany na dziś ??
[/FONT]

hehe no ale możesz teraz im mówić że gdyby nie Ty to by w sobie nie poradzili:)
Idę sprzątać a później jadę do lokalu w sumie też sprzątać, także jeśli pozwolicie to wieczorem się do Was odezwę:)
hania - gratuluję II :)

reklama
witam:-)
nowe staraczki rowniez albo i w szczegolnosci rozgoscie sie u nas:-)
kocurku wipite mleczko z moja spokojna noc nie pomoglo.maz jak tylko wszedl do lozka to odwrocil sie dupa i nie dotykac ,,swiezo malowane" ale najgorsze to to ze pol nocy nie spalam... wzielo mni na wymiotyi mialam noc w lazience, dobrze chociaz ze Iwa spala w tym czasie. rano myslalam ze bede musiala zadzwonic po tesciowa zeby do Iwci przyjechala ale jest lepiej wiec nie dzwonie:-p
mama popadam przy tobie w kompleksy, ja dopiro lozka zascielilam i sniadanko dziecku dalam.
pysiu &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&daj znac jak bedzie po egzaminie

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry