reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
KrólowaFal Ja za Ciebie też mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :-D

Witaj Mama :-) smacznego :-)

reklama
No więc co u mnie? Wczoraj wieczorem zadzwoniła do mnie Pani dziekan z wydziału na którym staram się o możliwość pisania doktoratu. Powiedziała że zaprasza mnie do siebie na poniedziałek.:szok: Mało sie nie przewróciłam bo do tej pory to ja za nią latałam. Powiedziała ze poczyniła już z rektorem pewne ustalenia i ze ma dla mnie propozycje. Aż wczoraj zasnąć nie mogłam.:eek: W jaki sposób jest to powiązane ze staraniami? ano tak że mam szanse na nową pracę i doktorat więc nie najlepiej byłoby zaczynać jej z buszkiem :-(Postanowiłam z S że wstrzymamy starania w tym cyklu żeby wszystko w mojej sprawie się ułożyło na spokojnie.
Cieszę się z nowych możliwości ale jednocześnie szkoda mi starań. Tak bardzo chciałabym móc spokojnie postarać się o dzidziusia, ale wiem że moje dotychczasowe zatrudnienie nie daje mi możliwość chociażby urlopu macierzyńskiego.
Ot cała historia. a jak tam u was?

Witajcie, zrobilam termin w tej klinice, pierwszy wolny na 23 marca o 12. Musze jechac tam pociagiem, bo to daleko od nas i to z malym, bo mezulo pracuje. No ale....jade, walcze dalej!

gwiazdeczko tak trzymać!!!!! Dobrze, że jesteś :-)

ewula dobre wieści... no nigdy nie chce się wszystko w dogodnym dla nas czasie dziać, ale ważne, że do przodu! :tak:

Zaglądnę do Was z pracy :) papa

Ostatnia edycja:
Gwiazdeczko &&&&&&&&&&&&&&&&&& za Ciebie.

Mama ty to pracowita jesteś. Czasem marzy mi się możliwość zadbania o nasze mieszkanko ale mogę to robić dopiero po pracy bo przed praca tylko biegiem się zbieram.

Ewula to rewelacja. Ty ambitna jesteś jak doktorat chcesz robić. Moja przyjaciółka starała się długo o dzidziusia i ciągle nic. Jej bratowa powiedziała, ze jak tylko pójdzie na kolejne studia to od razu się uda. Moja kumpelka poszła na studia i na czerwiec ma termin. ;-) Wiec zobaczymy co u Ciebie będzie.

Kocurku miłego dnia!!

GWIAZDECZKA- no i brawo!!!super ,ze jesteś:tak:

KOCUREK- no jak sie uwinę rano to potem mogę z Wami bez wyrzutów sumienia siedzieć;-)

LIL- dobrze dobrany antybiotyk jest lepszy niż choróbsko które grasuje po calym organizmie..

EWULA- no to sie porobilo-&&&&&&&&&&&&& za poniedzialek:tak::-)

PYSIA- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za egzamin!!

witam nowe mamuśki-rozgoście sie:tak::-):-)

PSZCZOLKA- dziekuję,juz zjedzone:-p

KROLOWA- zdrówka:-)

PAULINA- ja odpieluchowalam Domisia jak mial 2 lata -ale mialam latwiej bo to byl lipiec-zdjelam pieluche kupilam majty z Tomkiem-tą lokomotywą z bajki;-)podobaly Mu sie i zalozylam ,biegal po ogrodzie i siural pod siebie:tak:mial na tarasie nocnik,ale lipa...zdjelam mokre majty zakladalam nowe i spokojnie mowilam ,ze robi sie do nocnika bo tak robią duzi chlopcy ,ze tu ma nocnik a teraz Tomkowi jest smutno bo jest caly mokry..
na drugi dzień siural pol na pol to znaczy jak zaczynal to wolal ze robi i lecialam do niego z nocnikiem..
a od 3 dnia sam siadal i robil-nam to szybko poszla-jak poród z Nim:-D:-D:-Djak zaczely sie parte to urodzilam Go w 11 minut;-):-)

a po tygodniu juz nie chcoal do nocnika ...tylko na ubikacje:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć, pewnie mnie nie pamiętacie, byłam tylko przez chwileczkę, zaglądam żeby sprawdzić co tu u mlodam słychać i strasznie się cieszę że jest dobrze, trzymam kciuki &&&&&&& zostało już tylko 30tyg. dobrze pamiętam?
mama - Ty jak zawsze silna i pozytywnie nastawiona, tak trzymać!
gwiazdeczka - może nie tak to miało być, ale dobrze że wiesz z czym walczysz, zobaczysz zlecą Ci jakieś leczenie i jeszcze nie jedno ( może będziesz chciała więcej;)) dzieciątko urodzisz.
Widzę że jest ogromne poruszenie z testami owu , trzymam kciuki &&&&&& żeby się wszystkim udało w tym cyklu, bo widzę że wibrację są pozytywne :)
Sol - Gratuluję ślicznej córeczki :) ( lepiej później niż wcale)

hej Mama-dzięki za odp. ja też myślę żeby poczekać do cieplejszych dni i przeprowadzać akcję w ogródku (mniej kałuż do ścierania), a majteczki to mam z autkami ale to nie działa:-), może rzeczywiście z Tomkiem będą lepsze, bo ma piżamkę z Tomkiem i codziennie rano oglądamy lokomotywy na bluzeczce czy spodenkach:-).
kochane te nasze maluchy, ja sama presji nie robię w tej sprawie tylko jakoś otoczenie zaczyna na mnie siadać- ja go nie chcę do niczego zmuszać- mądrala z niego straszna- ale jednak chciałabym go puścić od września do przedszkola- bo strasznie lubi kontakt z dziećmi (niekoniecznie zabawę:-)). eh to tyle z życia matki polki:-D

reklama
ANASTAZJA- hej ,ja Cie pamietam:tak:co tam u Ciebie slychać??

PAULINKA- każdy sposób bedzie dobry-spróbuj z Tomkiem skoro lubi lokomotywy:)
a latem fakt ,mniej kaluż w domu ,ale i nie musisz sie matrwic o wypoczynek ,ze mokra pupą usiądzie i klops;/
jeśli Cie to nie krepuje to zabierz Go ze sobą do WC i powiedz po kolei co robisz-ze tu sie robi siusiupokaz Mu jek fajnie sie rozwija papierze potem myjesz rączki i moze kup Mu maly reczniczek,jakąś fajną nakladke na wc -trzeba probować czego sie da:))bo roznie to bywa z tą nauką...Zuza np.miala 2,5 roku jak udalo sie Ja ospieluchować a Domi niby chlopiec,niby "gorzej" a szybciej zalapal niż Zuza;-)nie ma reguly..

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry