reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
kocurku to teraz dla odmiany herbatka bo ci serduszko siadzie:-)nie no to super dzien... a esemeski:-pfajnie sie tak troche ponakrecac co nie? wiec mowisz ze dzis wieczorkem z nami nie popiszesz?
mama no nie milo ale jak tam mu pasuje, nie bede sie prosic dziada:-p. biedna moja moze po smekcie ci przejdzie... oby przeszlo
pok wstawaj szkoda dnia

Kochane dziękuję Wam wszystkim za porady! Buziaki! Tak się zastanawiam co to u mnie jest, skoro tylko boli gardło, a poza tym czuję się zdrowa. Coś czuję, że skończy się na tym, że przesunę starania na kwiecień jak już będzie po wirusach - bo co się robi ze mną tej zimy to masakra. Ale serce to mi chyba pęknie...

Mama a Ty też chora??????? Coś przegapiłam???

Królowa
czytam o Twoich objawach i też jak Kocurek nie chcę Cię nakręcać, ale coś jest na rzeczy....We wcześniejszych cyklach też tak się czułaś??

KOCUREK- papa,mile smsy robią cudaaa-wiem cos o tym...mój ostatnio po takiej "akcji"smsków jak wrocil z pracy to sie wlocie pod prysznic rozbieral..dzieci dotaly gumy rozpuszczalne i bajki w tv a my na pięterko -biegusiem [FONT=&quot]
d055.gif
[/FONT]

LIL- nic nie przegapilaś kochana ,poprostu od wczoraj mam biegunkę,ale juz wpilam smecte i zaciskam poślady...

WIOLKA- dzieki ,licze ,ze pomoże..
a mąż przemysli i wróci ze skruszoną miną...

Dzieki laski za kciuki ale egzamin mam dopiero po poludniu....
MAMA bidulko Ty ... mam nadzieje, ze Ci przejdzie
KOCUREK ho ho to bedzie sie dzialo... chyba sie stesknil :)
WIOLKA z dwojga zlego chyba lepiej, ze Iwusia spokojnie spala... To jakies wirusy chyba chodza teraz wrrf

Lece zaraz na zakupy i do apteki, pozniej cos sie poucze. pa pa

Mama smecta i bedzie dobrze.

Maju nie odkladaj staran bo nie wiadomo co z czym i dlaczego :-) Lepiej się cały czas starac.
Ja nigdy jeszcze tak nie mialam. Ani pryszczy ani glupiego nijakiego uczucia. Nie nakrecam sie.

Mama to smectę koniecznie! Staranka rozpoczęte??

Pszczółka pamiętasz ile kosztował ten bioparox i podobno jakoś specjalnie się go wdycha?? Skomplikowane to???

lilmaja ja zupelnie nie pamietam ceny bioparoxu ale to jest antybiotyk w sprayu, wiec lepiej go tak nie stosowac ot sobie, chyba ze sie lubi (ja np. po recepty nie latam, bo z moim gardlem jestem zaprzyjazniona na tyle, ze wiem kiedy juz nic oprocz antyb nie pomoze). Bioparox jest genialny! Ale tantum verde (chyba bez recepty) tez jest super.
Masz taki sztyft, wkladasz do buzi, wciskasz od spodu fiolke i ona psika do gardla, trzeba na wdechu robic.

aja wam powiem, ze bez prysznica i w lozku tez mozna duzo zrobic. juz dokonczylam tlumaczenia swiadectw :) i zabieram sie za poprawianie listu o przyjecie. Wyobrazcie sobie, ze tu wymagaja do tej szkoly, zeby przyniesc kopie dyplomu mgr i takie tam rzeczy normalne + swiadectwo ukonczenia liceum. No zesz kurza twarz. 3 mieszkania przeszukalam i nie znalazlam, cale szczescie znalazlam odpisy notarialne tylko jak ja szwajcarom odpis notarialny polski wytlumacze. No ale nic. Ja myslalam, ze swiadcetwo z liceum nie bedzie mi nigdy potrzebne, bo jakmam studia to przeciez wiadomo, ze zdalam mature. A tu taki klops!

reklama
Królowa zobaczymy co z tego wszystkiego wyniknie :))) O odkładaniu starań masz rację - ale ciągle mam schizy, bo co miesiąc jestem chora - a początek ciąży bardzo ważny jest. Zobaczymy. A u Ciebie już niedługo się wyjaśni :)))

Wiolka nie doczytałam - na czym z mężem stanęło???

Pysia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry