lilmaja ja zupelnie nie pamietam ceny bioparoxu ale to jest antybiotyk w sprayu, wiec lepiej go tak nie stosowac ot sobie, chyba ze sie lubi (ja np. po recepty nie latam, bo z moim gardlem jestem zaprzyjazniona na tyle, ze wiem kiedy juz nic oprocz antyb nie pomoze). Bioparox jest genialny! Ale tantum verde (chyba bez recepty) tez jest super.
Masz taki sztyft, wkladasz do buzi, wciskasz od spodu fiolke i ona psika do gardla, trzeba na wdechu robic.
aja wam powiem, ze bez prysznica i w lozku tez mozna duzo zrobic. juz dokonczylam tlumaczenia swiadectw

i zabieram sie za poprawianie listu o przyjecie. Wyobrazcie sobie, ze tu wymagaja do tej szkoly, zeby przyniesc kopie dyplomu mgr i takie tam rzeczy normalne + swiadectwo ukonczenia liceum. No zesz kurza twarz. 3 mieszkania przeszukalam i nie znalazlam, cale szczescie znalazlam odpisy notarialne tylko jak ja szwajcarom odpis notarialny polski wytlumacze. No ale nic. Ja myslalam, ze swiadcetwo z liceum nie bedzie mi nigdy potrzebne, bo jakmam studia to przeciez wiadomo, ze zdalam mature. A tu taki klops!