• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
KOCUREK- cześć kochana...rande vu udane [FONT=&quot]
c024.gif
[/FONT]

reklama
mama dzieki :) Wieczor moja leniwie, leze dzisiaj caly dzien przy kompie, maz sie zajmuje Patrykiem bo mnie kregoslup boli w krzyzu ;/ Brzuch nie boli, Adrian powiedzial ze mam kategoryczny zakaz picia gazowanego i pokupowal mi soczki, 2 zgrzewki :-D sie smieje ze ja zeby to zuzyc do koca ciazy to bede sie w tym kapac musiala
c065.gif

KOCUREK a moze to od ucha promieniuje...nie bolą Cie śliniawki albo migdaly??

MUSIA- pij soczki i nie narzekaj :)) bedziesz miala śniadą cere [FONT=&quot]
c015.gif
[/FONT]

Jestem czytam was uważnie:-)

Mam pytanko. W czwartek robiłam test owu i były dwie krechy i dziś robiłam i też dwie krechy. Kiedy mogę spodziewać się ze już test pokaże I kreche? Czy test pokaże I kreche po owu? Ile to będzie po owu? Wykres temp. jeszcze się nie podniósł;( ale wszystkie inne objawy szyjka śluz już są. Pytam bo po owu mam zacząć barć duphaston nie chcę zacząć za wcześnie.

mama nie narzekam, nie narzekam tylko wez pil 2 zgrzewki soku jednego smaku:-D Twoje suwaczki tez mi sie bardzo podobaja, Domi lubi rybki?;-)

mama wiesz to nie od ucha bo jak przycisnę jedno miejsce na kości szczęki to czuję trochę ulgę :-( jakaś nadwrażliwość .... ajajaj...!
ewula ja też tak się zastanawiałam i doszłam do wniosku, że u mnie owu była drugiego dnia dwóch kresek...... aale pewności to nie mam....

reklama
MUSIA- uuuuuuuuuuaa jak jeden smak to faktycznie ...ale cóż lepsze to niż ból brzucha po gazowanym
[FONT=&quot]
a234.gif
[/FONT]
EWULA- cześć kochana-masz II kreski bo nadal jest wysoki poziom LH ..jak mi w poniedzialek wyszly II to w srode mialam skok tempki a w czwartek test pokazal I kreskę -to bylo w tym listopadowym cyklu co zaszlam...

KOCUREK- no to nie wiem co to Cie dopadlo...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry