• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama mama no lepsze, lepsze. Narazie mi smakuje, zobaczymy co bedzie potem. Dopisalm do wczesniejszego posta ale chyba nie zauwazylas : "Twoje suwaczki tez mi sie bardzo podobaja, Domi lubi rybki?;-) "

reklama
MUSIA- tak Domi lubi rybki [FONT=&quot]
e030.gif
[/FONT] a zwlaszcza rekiny
On w ogóle lubi stworzenia wodne...mój żólwik kochany..
pisalam Wam ,ze wciąz mi powtarza,ze mnie obroni przed rekinem a ostatnio jeszcze mówi ,ze przed ośmiornicą [FONT=&quot]
n060.gif
[/FONT]

MUSIA- no mam,mam:))wogóle taka przylepa mamy z Niego..ale sam sobą też sie zajmie ..ogląda bajke ,spojrzę na Niego a On mi oczko puszcza-no mówię Ci slodziak maly...

a ja mam dziś 6d.c. a rano poczulam mokro i myslalam ,ze śluz...poszlam do wc a tu-krew...mialam kilkugodzinne plamienie,teraz czysto..nie wiem co to bylo [FONT=&quot]
e016.gif
[/FONT]

mama skąd ja to znam? Nie moglam oduczyc Patryka od cyca, ale sie udalo po wieelkim placzu. Czasem jak ja leze to przyjdzie, polozy sie przy mnie i jezdzi mi po wlosach samochodzikiem albo kaze mi calowac pluszaki :-D To moglo byc plamienie, czasem sie zdarza w srodku cyklu i to jest normalne.:tak: Ja tak mialam i gin powiedzial ze czasem tak jest ze w srodku cyklu moze sie zdarzyc plamienie, ale ja mialam pare dni.

KOCUREK ,ALE JA MIALAM @ w poniedzialek i wtorek w środe rano lekkie plamienie i koniec to teraz w sobote by byla jakaś zagubiona końcówka @??

MUSIA- ALE ja nie jestem w srodku cyklu tylko w 1/4...

no nic kochane -dzieki za wsparcie..nic mnie nie boli więc sie nie martwie-jedyne co czuje to lewy jajnik od wczoraj-wieć pracuje chlopak-niech mi tu ladne jajko tworzy
[FONT=&quot]
a030.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a030.gif
[/FONT]

Ostatnia edycja:
mama nie lil tylko musia:-D A no rzeczywiscie nie doczytalam. No to nie wiem
d015.gif

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.