• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
KOCUREK- mam mlotek ale nie na Ciebie a na zęby [FONT=&quot]
c020.gif
[/FONT]
PYSIA- witaj kobietko :*
MUSIA- dzieki-trzymaj niech jajo rośnie...i pęknie -co najwazniejsze..
[FONT=&quot]
[/FONT]

reklama
hej laski :-D

niesamowite - u mnie - jest godzina 20.23 a Karola już śpi, Emila śpi a ja mam wolne :-D Jezu pierwszy raz od nie pamiętam kiedy o tej godzinie tu tak cicho :-p :szok:

mama - trzymam kciuki ciągle :tak: a jak możesz to wstaw link do strony z listą staraczek u siebie to dziewczyny będą na bieżąco :-)

Spadam wykorzystać mój wolny czas i idę się przespać póki Emi śpi i jeść nie woła :-p

KOCURKU nigdzie nie idz..a nie wiesz co moze byc przyczyna tego ze Cie szczena boli?
SOL wypoczywaj poki cory spia :)
MAMA,LIL MAJA hej kobietki

reklama
Hej Pysia!!!!!!!
d008.gif
d005.gif
d010.gif

Kocurku dziwna sprawa z tymi zębami...A to może być dziurka jakaś czy raczej coś innego??? Współczuję Ci, bo wiem, że takie zęby mogą życie zatruć...

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry