• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
KOCUREK sprobuj witaminy"S"-najlepsza na wszystko ;) a tak powaznie to wspołczuje. nie wiem co moze byc tego przyczyna aj

reklama
Hej dziewczynki.

Po całym dniu się u was pojawiam. Muszę poczytać a podręcznik mam w pdf. Dzisiaj jest tak przeklęty dzień ze szkoda gadać. Cały dzień bolało mnie podbrzusze. W pewnym momencie zrobiło mi się wilgotno i już myślałam ze to @ a tu nic. Jakiś śluz. Jak wracałam okejka do domu to na każdej dziurze jak podskoczyłam to mnie ciągnęło podbrzusze. Masakra jakaś. Musiałam balansować bo bolało. Musiał to być kosmiczny widok. :-D Potem na szczęście zasnęłam. Teraz już nie boli.

Lil sto lat dla Twojego Skarba!!
kids-birthday-cake-idea-03.jpg

Mama śliczny suwaczek.

Kocurku jak tam u Ciebie?

Musia współczuje 2 zgrzewek tego samego soku. Ja bym się cieszyła tylko jeśli to by był sok pomarańczowy, 100% sok.

Serg wygląda na to, ze w razie czego razem testujemy. Ty w czwartek a ja w sobotę. Trzymam &&&&&&&&&&7 za Ciebie.

A mój nick wziął się stąd, że kocham żeglować.

lil - to możesz przestać być - oglądam serial na necie z małą przy cycu bo się obudziła :-p

krolowa & :-p

Królowa to się nie nakręcaj tylko cierpliwie czekaj :) A kciuki i tak zaciskam :)

A jeśli chodzi o piosenkę - jej fanką byłam w podstawówce - ale wykonanie było MODERN TALKING - mój pierwszy ulubiony zespół - chciałam bardzo się zakochać w tym w długich włosach, ale nie do końca byłam pewna, czy to kobieta czy facet - a wtedy nie było internetu.....

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się wieczornie, wpadłam Wam życzyć miłego wieczorku. Nie piszę dziś bo mam taki dzień, że strasznie nerwowa jestem i osłabiona i głowa od rana mnie boli. Ja powinnam @ dostać w czwartek, ale jeszcze nie wiem kiedy i czy wogóle testuję.

MAJU Wszystkiego najlepszego dla Maciusia!!!!!!! Dużo zdrówka, szczęścia i radości

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry