• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
KOCUREK- wychylaj ,ja wlasnie polozylam dzieci i ide robić kakao:)

myślę,ze kolo środy zaczniemy dzialania przez tydzień co 2 dni i w tym czasie powinna być owulka a jak bedzie to zobacze po testach i tempce...

coś SERGEEVNA sie dziś nie odzywala....ciekawe co tam u Niej??Ona chyba najwcześniej testujetak?? czy mi sie pomylilo????

EWULA- dziekuje kochana :* odpisalam Ci o testach-doczytalaś ??

Cześć Żabeczki :-)

Mama05 - chyba mnie wywołałaś ;-) hihi...

Ja tylko na chwilę, bo zaraz zmykam zadanie na angielski zrobić no i za 2 godziny wyruszam na podbój brytyjskich parkietów :-) :tak:
Dobry znajomy z Kurdystanu zaprosił nas na imprezkę do miasta oddalonego o godzinę drogi stąd no i będzie zabawa dzisiaj :tak:

Nie wiem, czy ktoś testuje przede mną, ale jak nie dostanę @ w czwartek to będzie test :tak:

KOCUREK- co tam kochana????co sie stalo?

SERGII- cześć -mówisz ,ze bedziesz wymiatać [FONT=&quot]
k045.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
k050.gif
[/FONT]

to milej zabawy-wyskacz sie za mnie bo dziś duuzo ciastek zjadlam [FONT=&quot]
d040.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
e050.gif
[/FONT]

No te cholerne zęby mamuś :-( ojadłam się tabletek dzisiaj jak nigdy ale coś nie pomagają... dobij mnie mamuś może masz jakiś młotek-emotkę....

sergi wyskacz sie tez za mnie bo zjadlam 2 tabliczki czekolady :zawstydzona/y: &&&&& zeby @ nie przylazla.
mama &&& za jajeczko ;D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry