• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Pszczółko dziękuję!!!!!!!! Kochana jesteś!!!!!! Nie denerwuj się - trzymam za Ciebie kciuki i rozumiem, co czujesz....Ja już ten stres mam za sobą i chyba troszkę się oswoiłam z tym, że się nie udało. Ściskam Cię!!!!!!!!

reklama
Nie Maju, to nie stres przed testowaniem bo nastawiłam się, że raczej nie wyszło nam, po prostu taki dziś głupi dzień jest, a moja córcia szaleje i każdy tai weekend że nie ma kiedy odsapnąć ;-)

Musia uwielbiam ten sok, jak nie będziesz już mogła go pić to wyślij mi DHLem :-D

krolowa piosenka fajna.
LIL MAJA ja mam pare piosenek mod. tal. i czasem jak mnie wezmie to slucham.

Modern Talking wymiata
b020.gif

Sol papa!!!!!!!!!!

Zrobiło mi się strasznie gorąco. Do pokoju wszedł mój mąż i mówie mu: zobacz na ile jest grzejnik bo mi wsciekle gorąco. A on na to, że tu jest chłodno. Zmierzyłam temperature i mam 36,5 - normalna. Moj mąż mówi do mnie: okryj ramiona bo tu chłodno. Ja mu na to: strasznie mi gorąco. A on musiał mnie powalić tekstem więc powiedział: może jesteś w ciąży i masz uderzenia gorąca.
Jak ten cos powie to ja normalnie

Ale wracam do nauki.

Lil dobranoc.

reklama
KROLOWA moze to to co maz mowi ;)
le jutro ten exam juz mi sie nie chce nic na sama mysl. e tam dam rade

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć