Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hej Laseczki ;-) :-)
Boże, jak ja się wybawiłam wczoraj ---> szok!!I w końcu wyszlo tak, że G. zamarudził i... pojechałam z nimi sama
![]()
Byłam tylko ja i 2 facetów... ;-) hehe... Ale co się wytańczyłam, to teraz umieram... ;-)
Za kwadrans mam angielski, więc już się zbieram do wyjścia.Odezwę się po powrocie i popiszemy więcej
![]()

Ale że wczoraj była brzydka pogoda w dzień to cały dzień przespała to w nocy buszowała
Ja nie wyspana. Mąż mi zaproponował żebym sprzedała Karolę dziadkom ale muszę się przyzwyczaić do dziewczyn w domu bo na tygodniu jak M pojedzie to nie będę miała jej jak dziadkom podrzucić
Więc muszę sobie jakoś radę dać :-)
nagle słyszę że drzwi się otworzyły wejściowe to mówię Karoli idź do taty żeby ci podciągnął a tu słyszę ze drzwi się zamknęły , Karola w przedpokoju ale nie słyszę M
poleciałam so salonu i kuchni czy nikt nie wszedł do mieszkania
Po chwili M wrócił z piwnicy i poleciał na górę czy ktoś się nie schował bo on szedł przecież z dołu i nikogo nie widział ale cisza - nikogo już nie było - musiał zdążyć wyjść z klatki zanim M wyszedł z piwnicy
Teraz mam drzwi zamknięte na 4 spusty a M zamyka na klucz nawet wychodząc zapalić przed klatkę :-( Dobrze że koleś uciekł a nie zrobił nikomu krzywdy 
SOL- dzięki,spróbuje pózniej moze sie uda.
a teraz zmykam ,bede po obiadku)
papa.
Mój G. by mi NIE pozwolił za cholerę zazdrośnik jeden
Fajnie, że się tak wyszalałaś :-)
:-)
Krzysiu - to już ci tłumacze
1. wejdź w edycję sygnaturki i wpisz tam adres spomiędzy "" "http://www.staraczki2011.za.pl/" i zatwierdź :-)
2. Zapisz sygnaturkę i po krzyku :-)
Samo się ustawi prawidłowo
sergi - to ładne balety przed testowaniem miałaś
Witam się ze wszystkimi
W nocy marnie spałam bo Emi zamiast spać to a to sobie cyca ciągnęła przez godzinę a to się łapkami bawiła przez pół godzinyAle że wczoraj była brzydka pogoda w dzień to cały dzień przespała to w nocy buszowała
Ja nie wyspana. Mąż mi zaproponował żebym sprzedała Karolę dziadkom ale muszę się przyzwyczaić do dziewczyn w domu bo na tygodniu jak M pojedzie to nie będę miała jej jak dziadkom podrzucić
Więc muszę sobie jakoś radę dać :-)
A w ogóle to wam powiem że parę dni temu miałam jazdę bo M poszedł do piwnicy a Karola siusiu do łazienki, ona wyszła i do mnie do pokoju leci żeby jej majtusie podciągnąć a ja z Emi przy cycu nie mam jaknagle słyszę że drzwi się otworzyły wejściowe to mówię Karoli idź do taty żeby ci podciągnął a tu słyszę ze drzwi się zamknęły , Karola w przedpokoju ale nie słyszę M
poleciałam so salonu i kuchni czy nikt nie wszedł do mieszkania
Po chwili M wrócił z piwnicy i poleciał na górę czy ktoś się nie schował bo on szedł przecież z dołu i nikogo nie widział ale cisza - nikogo już nie było - musiał zdążyć wyjść z klatki zanim M wyszedł z piwnicy
Teraz mam drzwi zamknięte na 4 spusty a M zamyka na klucz nawet wychodząc zapalić przed klatkę :-( Dobrze że koleś uciekł a nie zrobił nikomu krzywdy
![]()