• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dostalam guavę :D:D:D wielkie dzięki!

no i dodałam teraz ten link do sygnatury i bede Was teraz codziennie meczyc o kliknięcie :D

jak tam kocurku Twoje zęby?

reklama
POK to w nowym cyklu bierzesz tego castagnusa? nie wiem jak z tym sluzem bylo kiedy test mi dwie krechy pokazal
KOCUREK fajnie, ze dzis lepiej :))) no u mnie raczej kolejny exam do przodu :) dzis pisemny byl :))) za tydzien jeszcze dwa...

pysiu ja w 9dc bylam u gina i powiedzial, zeby zaczela brac castangusa od nastepnego dnia (czyli 10dc) i potem przerwała jak będzie @ i zaczela znow jak sie bedzie konczyla małpa wredna. a swoja droga jeszcze kwas foliowy z zelazem.

kocurku - to milo, ze niedziela żebowo-przyjemna :) byle tak zostało!

POK- bardzo prosze,a to sie klika raz dziennie ??
PYSIAKOCUREK- hello;-):-)

ja rozmawialam przez tel i tak zniknelam.

a u mnie dziś zacząl sie sluz plodny i jajnik lewy nadal daje o sobie znać...mąż chcial dzialać w dzień ale nie bylo jak..teraz poszedl z psem ,dzieci zasypiają i moze jak wroci to pojdziemy sie poprzytulać;-)

MAMA witaj :) to jak z tyn castagnusen jest? jakbym zaczela brac od 1d.c. to non stop sie bierze? bez wzgledu na @?
POK aha rozumiem. a dolega Ci cos czy tak gin zalecil mimo wszystko?

POK- bardzo prosze,a to sie klika raz dziennie ??
PYSIAKOCUREK- hello;-):-)

ja rozmawialam przez tel i tak zniknelam.

a u mnie dziś zacząl sie sluz plodny i jajnik lewy nadal daje o sobie znać...mąż chcial dzialać w dzień ale nie bylo jak..teraz poszedl z psem ,dzieci zasypiają i moze jak wroci to pojdziemy sie poprzytulać;-)

Mama owocnego przytulanka
Ktory masz d.c?i ile dni traja twoje cykle?
Bo mi dzisiaj pojawil sie sluz ale bialy,wiec licze ze owu moge miec ok 19-20 stycznia,dzisiaj mam 17d.c no i mam nadzieje ze plodny zacznie mi sie jutro,bo mnie troche jajniki bola....

reklama
to sie tez zaleca przy dolegliwosciach przedmiesieczkowych takich jak trzaskanie drzwiami i pretensje do swiata, a ja opprocz tego mam tez co ktorys cykl bardzo bolace piersi, a czasem nawet w jednej cos mi "rosnie" - twarde i bolace. nic mi poza tym nie dolega. a gin przepisal, boo mowi, ze lepiej brac niz nie brac, to sa czyste roslinki, wiec na pewno nie zaszkodzi.

nie nie, nie zaczyna sie go brac 1dc tylko dopiero jak sie okres skonczy (az przejdzie w plamienie co najmniej). Zaczynasz brac jak sie okres konczy i konczysz jak sie zaczyna - tak mi kazal Gin brac. ten moj lek nazywa sie Pre mens i ma sklad dokladnie ten sam co castangus tylko w innej ilosci (20mg agni casti extractum siccum) a dla porównania polski castagnus (45 mg agni casti fructus extractum siccum). W ulotce tegomojego tez jest napisane, zeby brac od miesiaca do trzech bez przerw ale ja bardziej ufam mojemu ginkowi niz ulotce...

tu nawet na opakowaniu jest napisane, ze to lek na syndrom przedmiesiaczkowy.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry