• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
KOCUREK- a no uuuuuuuuuuuu:))
POK -dzieki :)
PYSIA- na ulotce castagnusa jesy napisane ,ze bierze sie go od 1 dnia @ przez 90 dni -codziennie bez przerwy na @..

EDYTA- ja mam po ostatnim @ 27 dniowe cykle bo to po castagnusie mi sie wydlużyl ,dziś mam 7 d.c. a @ trwala 2,5 dnia a od 5d.c. boli mnie lewy jajnik a dziś zacząl sie śluz plodny-taki mętny ale już rozciągliwy pewnie za 2 dni bedzie przezroczysty,rozciągliwy-od środy bede robić testy owulacyjne..

POK a sokro Ty masz coś innego niż u nas castagnus to moze u Ciebie trzeba robić przerwe bo na ulotce jest napisane ,ze non stop przez 90 dni sie bierze..

Ostatnia edycja:
reklama
Hej, u mnie niestety znowu nic z tego:-(
Rano robiłam test i wyszedł negatywny, od rana boli mnie brzuch, więc pewnie jutro @ przyjdzie :-(
Za miesiąc kończę 30 lat i nie zapowiada się na potomka:-(

Mimo że mieszkam w małym miasteczku, u nas zawsze zamyka się drzwi na klucz, nawet jak ktoś z domowników idzie tylko do sklepu naprzeciwko;-)

no w ulotce jest to samo co w castagnusie ale ja wole rady mojego gina niz ulotkę :)

zizi - nie uda sie przed 30. to sie uda po! glowa do gory!

a ktora to mi wyklikala teraz banany? :-) dzięki! :happy:

Ostatnia edycja:
POK- pewnie Pysia Ci wyklikala :))
pewnie,ze jak gin tak mowil to tak rób..

ZIZI- tule kochana...i juz trzymam &&&&&&&&&&& za kolejny cykl...

POK nu nie wiem ale faktycznie jest tak jak MAMA pisala ;) ze od 1d.c. i tak na kazdym forum tez pisze

reklama
Witka! Jak to moja chrzesnica mowi :-) PYSIU co tym razem dostalas? MAMA &&&&&&&&&& za pechola. jakos nie potrafie sobie wyobrazic Ciebie i Twojego wielkoluda w tej pozycji. Ty przeciez taka drobniutka jestes... za ewentualne wizualizacje podziekuje.. ;-) ZIZI juz trzymam kciukaski za nastepny cykl &&&&&&&&&&&&& POK chcialabym pomoc z tymi ziolkami, ale jestem laikiem w tej sprawie, wiec przesylam tylko pozdrowienia

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry