• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
krolowo jak się zjazd udał?? :-) I w ogóle jak się czujesz?

lili Ty tam nie główkuj za wiele kochana tylko powiedz - masz to skonsultowane...???

pysia - czekamy na wyniki..... :tak:

Moja kość szczękowa / ząb (??) do zniesienia - na razie tylko taki tępy ból w tle. Robię obiad dla rodziców.... zaraz będą...

reklama
Czesc

Sol cale szczescie ze nic wam sie nie stalo, moj T standardowo za kazdym razem zamyka drzwi,chyba takie zboczenie bo tesc policjant...

Lil ja mam podobnie jak ty,tylko ze u mnie plamienia sa po @ i trwaja 6,7 dni po zakonczonej @ a w zeszlym cyklu plamilam prawie caly cykl i tez sie u mnie to porobilo jak zdecydowalismy sie na nastepna dzidzie
291.gif
dziwne to wszystko...

U mnie nocka do bani,sasiadka urzadzila sobie imprezke ktora trwala do 5 rano,smiechy,klutnie,muzyka,szczekajacy pies,to wszystko sprawilo ze nie moglam spac,policja przyjechala ale o 10tej rano,jak ja odsypialam,T z nimi rozmawial,dali specjalny num pod ktory mamy dzwonic gdyby sie to powtarzalo,jutro jedziemy powiadomic zarzadce budynku,bo nie mam zamiaru placic za zarwane,nieprzespane noce...

Cześć dziewczyny.
daaaaaaaaaaaaaaaaaaawno mnie nie było-pewno mnie już nie pamiętacie ;)
Witam wszystkie "stare" znajome-Sol, Mama i Wisieńka (sorki za przeoczenie, ale tylko te Panie znalazłam na ostatnich stronach) i witam "nowe" :)
ja to już norrrrmalnie wysiedzieć nie umiem po cichu.... Jaewcia wie o co "kaman" ale na razie pewnieśpi po podróży.
Wisieńko gratulacje z okazji dzidziusia :) widzisz jak mnie długo nie było-i nawet nie wiem czy wcześniej pogratulowałam...

Czesc kobitki,

Ja juz po kolezance i obiadku i teraz relaks. mieszkanie ogarniete, pranie reczne odkladam na jutro. Bylam na jednym bardzo dlugim spacerze z kumpela a potem z M. Dotlenilam sie i ledwo zyje :) sennosc wielka.
Po dzisiejszym mierzeniu temperatury fertility friend przesunal mi owulacje o dwa dni, co slabo wypada w stosunku do przytulanska. No nic. Moze w nastepnym (19. cyklu). Ten weekend stanowczo bez przytulanek, bo M. ma mi jutro zrobic probke do kubeczka i bede rano pedzic do laboratorium, wyniki w piatek/poniedzialek.
A jesli fertility friend ma racje, to owulka byla w 18 dc i jelsi bedzie tak jak inne maks 31 dniowy to lutealna bedzie za krotka. Chyba, ze sie wszystko przesunie. W tym cyklu na nic nie licze, bo ewidentnie owu byla z prawego jajnika, a hsg wykazalo, ze prawy jajowod mam slabo drozny - w koncu kontrast przeszedl ale dlugo sie radiolog nameczyl, brzuch mi naciskal, za rurke ciągnął, wrr....

Lil - tak jak mowi Kocurek, Ty nie glowku i nie analizuj tylko idz do gina. Internet to slabe narzedzie do samodiagnozy. Ja to mam od hsg tak, ze mam 1-2 dni bardzo super skapej @ i tez nie wiem czy to nazwac plamieniem czy skąpą @. potem 3-4 dni @ i potem nawet 5 dni takiego kapania beznadziejnego. Generalnie 9-10 dni @. Masakra. Umow sie w poniedzialek na wizyte do gina i mu powiedz jaki masz problem. A teraz masz jeszcze plamienia czy juz regularna małpę?

ide pod koc ksiazke czytac, a noz sie tu zacznie wiekszy ruch w tym czasie :)

buziole niedzielne

witam sie wieczornie-dzieci wykąpane wcinają kolację wiec odpalilam kompa na chwile.

AGATEK- cześć ,czyżby coś bylo na rzeczy??:-p:tak:;-);-)
pisz nam tu szybciutko :)

POK- jak tam ygrzana pod tym kocykiem;-)

WISIEŃKA- witaj i pisz częściej-dzwonilam do Ciebie ,ale chyba spalaś:-p

pisalam do Zapmarty-dziś raczej wychodzą ,czekają na wypis-jeśli dziś wyjdą to napisala,ze jutro do nas wleci na bb i wstawi fotki Malego :)

hej mama! :) tak sie zasiedzialam w fotelu z kompem, ze nawet zapomnialam butow zdjec. :-D

ja mam takie glupie hobby, ktorym sie nie chwale. taka strategiczna gre internetowa na podstawie serialu LOST (Zagubieni) :) no i teraz siedze, grami opracowuje strategie mojej druzyny :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: no i gdyby kazda z was kliknela tu :zawstydzona/y:http://www.lost-online.pl/Zerba-u760 to moja postac w grze dostanie do plecaka jakies smacznosci (owoce potrzebne do przezycia). wiem, ze to brzmi idiotycznie ale sie strasznie w te gre wciagnelam :D

SOL- wstawilam Staraczki jak pisalas ale jak sie tam klika to otwiera sie strona z ktorej mam suwaczki;/;/;/

EDYTA- wspolczuję nocnej imprezy...:((

POK- kliknelam i co -cos mam tam zrobić??
każda ma inne hobby-ja mam 43 kwiaty doniczkowe:):))-palmiarnia :)

mama dzieki! nie nie nic nie trzeba robic, wystarczy poczekac az sie strona otworzy i juz mozna zamknac :) dostalam dzieki Tobie butelke z woda - super gut, bo juz mi pragnienie schodizlo do minimum :-D

43 kwiaty?! wow! ja mam jednego i zapominam go podlewac :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry