• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Pysia mam nadzieje, że mó mąż m racje.
Trzymam też &&&&&&&&&& za Twój egzam jutro. Ja mam cieżkie koło i jeszcze siedze nad notatkami. A z czego masz?

reklama
nadrobilam. naczytalam sie, ze hej. naleza mi sie brawa i slowa uznania - od poludnia piatkowego mialam zaleglosci i przeczytalam wszystko! ufff :D
a ponizej wnioski i analizy ;-)

naga - ja w tym cyklu tez biore castangusa. Zadnych problemow nigdy niemialam ale gin powiedzial, ze lepiej brac niz nie brac i szczerze mowiac nic w tym cyklu nie bolalo mnie ani bardziej ani mniej niz zwykle. Powiedzial, ze moze cycki beda mniej bolaly ale poki co to bola bardziej niz zwykle, tak falami.
a powinno mnie cos bardziej napierniczac niz normalnie po tym castagnusie (tu sie nazywa Pre mens i ma troche inna dawke).
palemka a ze sluzem to sie nie nerwuj. jak test owu wyszedl pozytywny, to znaczy, ze w ciagu (zalezy od testu) najblizszych 48h bedzie owu, wiec sluz ma jeszcze czas, zeby sie pojawic :)

pysia - gratulacje :)

LIl - ja lubiezimno w nocy, szczegolnie stopy musze miec chlodne (ale nie zimne) i w glowe nie moge miec goraco. Gdyby nie M. to bym spala przy otwartym oknie caly rok :)

kocurku, pysiu - sluzem nie ma sie co sugerowac. niektore na poczatku ciazy maja scho, inne maja powodz, wiec nie da sie jednoznacznie stwierdzic co jest co. dopoki nie ma @ jest szansa!

kocurku a co do zebow... a masz usuniete osemki? bo mnie tak napierdzielalo jak osmeka szalała ;/

LIL - wszystkiego najlepszego dla maciusia!

mama - trzymam kciuki ciągle :tak: a jak możesz to wstaw link do strony z listą staraczek u siebie to dziewczyny będą na bieżąco :-)

SOL- wiesz ze ja noga komputerowa i zupelnie nie wiem jak dodać Liste Staraczek do mojej sygnatury:no::no::eek::confused2:

POK- Ty tez na Castagnusie??;-)
PALEMKA- jak tam po dzialaniach-leżakowanie bylo na podusi??;-):-)
KOCUREK- jak zęby??
JOSEPHINE- szczesliwego powrotu do domu i ...dzialajcie:tak::-D
WIOLKA- jak tam nocka??ile pobudek bylo??
KRÓLOWA- &&&& za uderzenia gorąca i fasolke:tak:

mój nick stąd,ze jestem mamą:sorry:ale mama-bylo zajęte to dodalam 05 bo w tym roku zostalam mamą-31.08.05 urodzilam Zunie.

PSZCZOLKA- wspolczuje nerwów..mam nadziejeze ndz.bedzie lepsza:tak:
SERGEEVA- jak tam po imprezie???????:cool2::cool2::-p
LIL- jak plamienia coś wiecej czy sopkój?
MUSIA- smacznego soczku do śniadanka:-D:-D:-D:-D
MADE- kochana a Ty gdzie??
WISIEŃKA- myślalam ,ze wlecisz wczoraj:sorry:chyba ze nadrabiasz te 2 tyg.co Cie nie bylo:rofl2:

to tyle co pamiętam..
pozdrawiam wszystkie i zycze milusiej niedzieli.

zmykam na śniadanko:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
MLODAMAMA- częć:)
KOCUREK- witaj i super,ze dziś lepiej:):))

Tom wrócil z kręgli przed 2 i teraz chodzi taki wygiety:)pospal by jeszcze,a tu nic z tego :)
ale mieli turniej drużynowy i zająl z drużyną I miejsce:)

Hej Laseczki ;-) :-)

Boże, jak ja się wybawiłam wczoraj ---> szok!! :-D I w końcu wyszlo tak, że G. zamarudził i... pojechałam z nimi sama :dry: :laugh2: Byłam tylko ja i 2 facetów... ;-) hehe... Ale co się wytańczyłam, to teraz umieram... ;-)

Za kwadrans mam angielski, więc już się zbieram do wyjścia. :tak: Odezwę się po powrocie i popiszemy więcej :rofl2:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry