• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MADE- no powinien mi DHL placic :):):)))a jak by mi bb placilo za ilość postów to :))))))))))calą drużynę dzieci moglabym mieć :))

PAULINA- zycze ,zeby te 3 godziny szybko zlecialy w pracy :))

MERE- &&&&&&&&&&&& za starania :))a teraz bierzesz Clo??

reklama
spalinka - jeszcze raz wielkie dzięki, zanotowałam ! Przyjemnego popołudnia :))))))

Sol - witaj !!

mamita - hahaaaa no trochę byś miała tych dutków :-p

Ciekawe co u Gwiazdeczki, na jakim jest etapie badań, mam nadzieję, ze nie będzie musiała długo czekać na efekty ))))

Ostatnia edycja:
jos- ja z Karolą rzygałam do końca 7 miesiąca, czułam się wyżęta i wypluta, miałam zagrożenie przedwczesnym porodem, od 32 tygodnia łaziłam z rozwarciem na ok 3 cm, mała na koniec przestała się ruszać, poród miałam wywoływany i urodziłam fizycznie martwe dziecko które mi odratowali :sorry: Ciąży z Emilią bałam się bardziej niż ognia :no: A tu co? Całkiem odwrotnie :-p

mama - no mówiłaś mówiłaś :-p A ja najbardziej się cieszę że u m w pracy się układa dobrze :tak: i choć od września będę go widywała raz na kilka dni po parę godzin to i tak się cieszymy :tak: jakoś przetrwamy :tak:

Spadam bo cycuś mamusi się obudził :-p

mama : 5tka !!!! wow!!! odwazna kobieta :) az sie wierzyc nie chce ze tak jej sie przypadkiem poprzeplatalo :) daj namiary zapytam o sposob na plec na zawolanie ;)

EDYTA- no niektorzy jezdzą jak wariaty!!! [FONT=&quot]
k020.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
k020.gif
[/FONT]
dobrze,ze M sie nic nie stalo ,choć musi mieć nerwy :wściekła/y:

PALEMKA- dzięki,ja tez nie wyobrazam sobie ,ze ktoregoś z nas by nie bylo:sorry2:

JOS- u Niej tak wyszlo ,ze ma przeplataniec w plci :)) ma 2 razy w tyg.pania do sprzatania ,mąż dobrze zarabia ,mają duzy dom-dają rade :))

SOL- smacznego dla Emilki i ciesze sie z Tobą ,ze M sie uklada..

MADE- tez myslalam ostatnio co u Gwiadeczki? mam nadzieje ,ze sie odezwie niebawem .

LIL-a Ty gdzie jesteś??????????????????

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry