mademoiselle
Fanka BB :)
Moje maleństwo śpi już DWIE GODZINY !!!!!!! normalnie cud
)))))))
Idę coś porobić bo rosnę ;-)
Do później dziewczęta ))))
Idę coś porobić bo rosnę ;-)
Do później dziewczęta ))))
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mama powiem Ci tak, a co ja mam powiedziec, tesciowie zostawili na naszym osiedlu wyremontowane mieszkanie 3 pokojowe, a sami poszli na wies, bo sa juz na emeryturze, od dawna wiedzą, że szukamy większego i wiesz co zrobili, w święta oświadczyli nam , że mieszkanie (warte ponadf 200 tyś zł) dają bratu mojego męza - bo oni mają dziecko a my nie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wyobraz sobie jak ja się , jak my się poczulismy .... A teraz pomysl o tym, ze ja mam przestac myslec o staraniach ... nie da sie ...
wiecie co Wam mialam jeszcze napisać-ja jestem też na wątku potrójnych mam i tak jest kobietka ktora ma 2 dzieci i teraz na dniach rodzi 3-corke Hanie...i Jej marzenia m zawsze byl poród domowy...znalazla polożną ktora Jej ten porod odbierze,neonatologa do dziecka,ma wszystkie babadnia porobiene-ogolnie wszystko si-gin nie widzi przeciwwskaza do porodu domowego i co ....znajomi robiątakie oczy jak slysza Jej plany i pytają-czy nie mozesz rodzić normalnie,jak wszyscy w szpitalu???
Wrocilam i jestem spokojniejsza. Znam juz odpowiedzi na pytania, ktore mnie nurtowaly- spisalam sobie na kartce, zeby nie zapomniec. Dostalam skierowanie na usg genetyczne, chociaz z dzisiejszego nic nie wskazuje na wady tfu tfu tfu. W bliskiej rodzinie zdazyla sie niedawno bardzo ciezka wada serduszka i przez to mam skierowanie, ale jestem dobrej mysli. Wyniki krwi mam slabiusienkie- zmiana diety i zelastwo przepisane. Dzidzius strasznie ruchliwy i niesmialy. Nie dal zobaczyc co ma miedzy nozkami, ale gin szybki. Robil w odpowiednich momentach froze hehe i ogladalismy sobie. Serduszko mocne. Jak mi sie uda zalacze do tego posta zdjecie z usg- oczywiscie troche niewyrazne, bo trzeba bylo lapac szkraba. Moze tez zobaczycie przyszla mamusie. Dziekuje wszystkim i kazdej z osobna za kciuki i dobre slowa. :-)