• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Królowa tak się łudziłam przy każdym plamieniu w czasie zeszłych cykli :) Ja myślę, że u mnie na to wszystko wpływa stres związany z tymi staraniami - a w sumie skąd to parcie????? Sama je sobie wymyśliłam. Lubię takie powiedzenie, że dzidzia sama sobie wybiera moment kiedy chce się pojawić - a cóż my możemy zrobić z naszymi nerwami i parciem? Możemy oczywiście działać, to nawet konieczne, ale po co się tak denerwować, skoro akurat to właśnie staraniom szkodzi...Pięknie i łatwo się to pisze, ale może jak będę tak sobie wmawiać to w końcu się uspokoję :)))) U Ciebie cisza?????

Pszczółka przytulam!!!!

Hej Palemka!!!!!!!!! Jak u Ciebie sytuacja???

Duszek a kiedy byłaś u ginka????

w ubiegłym miesiącu teraz po @ mam wizytę czyli jutro .

Lil u mnie cisza. Tzn pobolewa mnie brzuch (chwilami tak mocno, że myśle o tabletce) ale zaraz przechodzi. Już 3 razy lecialam do toalety z podejrzeniem @. No nic. Czekam.

duszku - a co to ten Lynch ?

lil - u mnie jakos dziwnie cicho, Casta biore dalej, działania w owu były, i tak jak mnie jajnik naparzał i wogóle i w szczególe, tak od 3 dni, totalnie nic nie czuję, wogóle, nawet jakaś taka spokojna sie zrobiłam ... może ten Cast mnie tak wyciszył, a moze sobie to wkrecam heh, wisz co po tak długim czasie ciezko zachować jako taka równowagę psychiczną ... :baffled:

królowa - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&7

DUSZEK a co to za zespol???
PSZCZOLKA- wyżal sie jak potrzebujsz-my utulimy...przykro mi ,ze tam sie poukladalo..

KROLOWA- Ciebie też tule...;(

Królowa no to czekamy razem.....&&&&&&&&&&&&&&& Widać, że coś tam w brzuszku pracuje, skoro pobolewa....

Duszek a nie miałaś pozytywnego testu ostatnio? Przepraszam, że tak pytam, ale ostatnio przez te moje nerwy nie jestem na bieżąco...

Palemka u mnie też ból owulacyjny okrutny był, a potem cisza - jakbym pusto w brzuchu miała...No ale ważne, że wyciszona jesteś!!!!!!!!!!!!

Pszczolko to rzeczywiscie masz nieciekawie. Moja mama tez potrafi mnie z siostra sklocic ale w razie czego to obie zapominamy o klotni jak pomoc trzeba.

reklama
lil,musia-czesc kochane.

kurcze mać-coś nadusilam i mam wszystko takie wielkie-tak jakbym przez szklo powiekszające patrzyla-suwaczki mam na pol strony:((pomocy!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry