reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
witam dziewczyny!!!!
pięknie. zimowo. <wreszcie spadł śnieg>
ostatni dzień L-4...zakupowo. pierwszy raz sprawiły mi radość.
bilans: 2 t-shirty <jeden z bruce lee - karate mistrz>!!!!
piękne dwa kubki z porcelany bolesławieckiej <szalała. szalała>
biorę się do pracy!!! pranie. sprzątanie. gotowanie.
wieczorem robię się na bóstwo. depiluję sarninę. maseczki itede. itepe.

made dopierooooo???? :szok::szok::szok::szok:
Ja już zapomnialam o tym, że byłam w kuchni i robiłam obiad, a Ty się wychylasz, że dopiero zamierzasz zrobić lol :-D:-D:-D nie no szacun... :rofl2::rofl2::rofl2:
kocurku spokojnie ino nie mdlej bo tu zamiast ocucić to Cię dobiją :sorry::sorry:

celina - temp mierzysz rano, po minimum 4h snu, zanim wstaniesz lub zrobisz cokolwiek. Termometrem, który pokazuje 2 cyfry po przecinku (sa w aptekach termometry owulacyjne). mierzysz w ustach lub w pochwie, no i zawsze o tej samej porze. Ja mierze w ustach o 7:30 termometrem elektronicznym owulacyjnym microlife, ktory zapamietuje temperature, wiec budzi mnie budzik, z zamknietymi oczami wkladam temometr do pyska i budze sie znowu jak pika po minucie, odkladam i spie dalej albo wstaje. Temperatre sczytuję później jak mam chwilę, żeby ją zanotowaćć na fertility friend, ktory jest super wygodny, bo sam analizuje wykres.

ach te wasze urojone ciaze! :) usmialam sie znowu :DD

uuu a z zakleszczeniami trzeba uwazac, szczegolnie w przypadku kolczykow w miejscach intymnych :D

ja obiadu tyz jeszcze nie robilam. sobie odgrzalam resztki z wczoraj a co bedzie na kolacje to nie wiem. moze namowie M. na sushi telefoniczne :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry