• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocurku oj tak tak made ma takie zachciewanki, że już nie wyrabiam na zakrętach. Ledwo kupię, a ta znów se coś zażyczy i weź tu bądź mądry człowieku :szok::szok::-D:-D
celina nie znam się na mierzeniu ale wiem, że rano trzeba... a zresztą jakbyś mierzyła i była na bb to na pewno ktoś by Ci tu pomógł z tymi tempkami
made a ja mam tsy termometry - 2 elektroniczne i niby tak samo mi mierzą i jeden rtęciowy.. tego unikam jak ognia...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Kocurku nie dam się :wściekła/y::-D a zajechać to mnie może jedynie moj ślubny :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
made ależ Ty się już nie doszukuj objawów - wszystko jest jak białe na czarnym :-D:-D:-D Ty wiesz, że jesteś w ciąży (urojonej) i my też to wiemy :-p:-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
pysia no Ty już się mi tu tak nie chwal bo ja dziś po raz pierwszy od tygodnia dostąpię zaszczytu "zajechania" a przynajmniej "dojechania" albo może .... "dojścia" ??? :-D

Pan i Władca sie odgraża hihi... :))))

Kocurek oby tylko ofiar nie było, a co gorsze żeby Was nie musieli rozłączać chirurgicznie :-D:-D
ho ho ho będzie się dzialo :-p:-p:-p
made znikła chwilowo, bo stoi przed lustrem i patrzy czy jej brzuch już rośnie :-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:

kocurek też slyszalam i o takich przypadkach "zakleszczenia" - se wyobraź :-D:-D:-D:-D
ja to z żótymi papierami wyjdę z tego bb :-D:-D

reklama
made :-D:-D:-D po prostu tłumaczyłam Twoją chwilową nieobecność... aaa wróciłaś.. tak tęskniłam :-(:-(:-(:-):-):-):-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry