• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
pok - heehehe ja żartowałam, przecież ja już w ciąży jestem :-D

Chyba muszę się przewietrzyć.... bo mi wali do łba te ostatnie dni przed @ ))))))))

Ja mierzę od tego cyklu, i od trzech dni mam 37; 37.2; 37.2 , a szyjki nie badam pysia, bo nie umiem (((

a powiedzcie mi używałam testów owulacyjnych badałam śluź ale nei mierzyłam temperatury...
czy któraś z was mogła by mi wytłumaczyć dokładnie co jak i po co z mierzeniem temperaturki?

made - prrrrrrrrrrrrrrrrrrrr szalona !!!!!!!!!!!!! :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::-D:-D:-D:-Dhahahahaha!!!
celina - no niestety takie to życie jest popier...że ni hu hu nie ma sprawiedliwości !!! Ni hu hu !!! A Ty nie bój żaby 7 cykli to naprawdę nic !!! Życzę szybkiego zajscia !!!:szok:

made a to masz zwykly elektroniczny termometr?
Nie łaź nigdzie ;p zimno a w Twoim stanie przeziębienie bardzo niewskazane ;p

pok - ja kupuję takie żeby nie prasować, znaczy same jedwabie ))))))))))
Na spacer nie idę bo zimno okrutnie... brrr, leżę pok kołdrą bo mam dreszcze....
Tak więc kochane - ZOSTAJĘ !!!!!! :-D

Palemka - wiśta wio, łatwo powiedzieć :-D:-D:-D

pysia - zamówiłam taki specjalny, owulacyjny, ma być w poniedziałek, a teraz mierzę zwykłym rtęciowym, bo te elektroniczne to niech jasny gwint ;-)

Skoooooooończyyyyyyyłaaaaaam.....!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-):-):-):-):-)

Jak mi jeszcze ktoś tę górę papierzysków na biurku posprząta .......

made biedulku i pewnie jeszcze Cię mdli po paróweczkach ??? :-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry