• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Aelreda dopiero teraz się skapłam , że masz taki nick , wczoraj Ci pisałam Alfreda - łahahahahah jaki kork ze mnie, szczęściaro gratuluję Ci, test raczej się nie myli ... Wreszcie coś ruszyło
A co do śluzu, to z tego co zauważyłam, to zdecydowana większosc kobiet jak zajdzie w ciążę, to go ma po owulce, więc przynajmniej od dziś spokojnie czekam na @ bo u mnie susza ...

reklama
made specjalnie poszlam po pączka to byly 2 ostatnie i podejrzewam, ze już niezbyt świeże więc zrezygnowalam... no chyba, że zamiast pączka i parówki chcesz kawałek chałwy? :-D

aelreda - GRATULACJE!!!!! powtorz test jutro rano dla pewnosci :) bedzie Si! :)

styczeń zaczyna być piękny!

chociaz ja Wam powiem, ze raz mialam "false positive" tyle, ze kilka godizn pozniej juz mnie krew zalala a beta potwierdzila, ze nic nie bylo. Nikogo nie chce straszyc tylko mowie, ze sie zdarza. Moj gin mowi, ze testy owu tez moga wychodzic falszywie dlatego trzeba robic co miesiac dla potwierdzenia a nie jak niektore laski w jednym cyklu robia owu i sie ciesza, ze jajeczkują.

a ja sie naprasowałam, zjadłam obiadek i ide dalej prasować :)

Palemka - Ty się tak nie pchaj do większości :-D śluz może być, albo nie i się nie sugeruj tym, ze one miały ))))) A z tą Alfredą, to myślałam, zę Ty tak celowo wczoraj, z takim przekąsem lekkim :-p :-D:-D hahaaaaa nieźle to wyszło.....

pysia - nie, nie... od chałwy mam mdłości :-D:-D:-D

mad(am);-) - hahaha, e no, ja aż taka złośliwa nie jestem :-D phi !

pysia - to jak spełniasz życzenia innych, to może moje byś też spełniła ?????????????? ciooooo ??????????? hehe

reklama
Aelreda- GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!! i cholernie zazdroszczę.... :(

Jejku dziewczyny powiedzcie mi skąd wy macie tyle siły, wiary i nadziei??? z mężem mamy za sobą już 7m-cy starań dla nie których TYLKO 7-em a dla mnie AŻ 7....

tracę nadzieję że sie uda... jak to jest że inne kobiety zachodzą w ciąże już przy pierwszym cyklu po planowaniu a inne czekają i czekają... :(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry