• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej dziewczyny

Tak się rozgadałyście, że musiałam opuścić trochę stron ;-).
Ja znów miałam bezsenną noc, ale nie wiem czemu nad ranem zaczęłam sobie mierzyć tempke, o 4 rano - 37 st, 6 rano - 37 st, i po 8 też 37st. I nie wiem co mnie podkorciło zrobić test, chociaż wiedziałam, że @ będzie tym razem jak bum cykcyk

Wyszło...dwie krechy, ta druga słaba i bardziej widoczna pod światło, ale jest...jeszcze jakoś chłodno podchodzę do tego.

congratualtions.gif
wstawiaj zdjecie testa daj oczy nacieszyc :-p

reklama
Aelreda ja po cichu gratuluje- zrób sobie za 2-3 dni kolejny test i sie potwierdzi- ja też robiąc test twierdziłam że @ przylezie, bo tak się czułam a tu juz 14 tydzień leci...:-)

albo jeśli możesz to idź na test beta

No nareszcie ! Aelreda - no to G R A T U L A C J E !!!!!!!!!!!!!!!!! Odczarowałaś nam styczeń :))))))))))
Teraz pisz jakie poza tempką objawy masz i w ogóle no.... wszystko, wszystko.....

Zdjęcie będzie, ale w niedzielę wieczorem, bo niestety jestem na wyjeździe i nie wzięłam kabla do aparatu, a z komórki nie byłoby widać. Jedynymi objawami dziwnymi przed @ była bardzo duża produkcja śluzu, wodnistego mleczno-przezroczystego, czasem takie jak "kozy" z nosa, lepkie, jak przy owulce.
Tak jak paulina mówi, we wtorek idę prywatnie do gina zrobić test beta.
Termin @ miał wypadać albo w środę, albo w czwartek, albo dziś, albo jutro. Rano tylko zmierzyłam tempkę i wyszło 37 stopni co na mnie jest naprawdę dziwne. Poza tym mam czasem takie bóle jak przy pms, a dziś rano to tak mnie lewy jajnik nap******ał, że coś okropnego. Na razie nie chce cieszyć się za bardzo, bo test mógł się pomylić.

reklama
Dzięki dziewczyny za graty i miłe słowa. Ja wam ze szczerego serca życzę, by wszystkim staraczkom się udało, a święcie wierzę w to, ze wszystkim się uda :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry