• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
PALEMKA- wlasnie ,teraz bedziemy Ci wspierać...

JULKA,KOCUREK- NO TO JUTRO POWINNAM MIEC SKOK TEMPKI...bo skoro wczoraj test owu pokazal II krechy ,dziś tempka.nadal taka sama czyli 36.5 to znaczy ,ze dziś owu bo susza nastala i jutro powinnam mieć to potwierdzone tempetraturą...
zobaczymy..
MADE a ja nie pamietam jak mialam w ciążach bo dopiero od roku jestem na forum i rozkladam cykl na czynniki pierwsze-wtedy tak nieanalizowalam ....:))

o właśnie zauważyłam, że powinnam dostać @ za tydzien równy, wiec za 2-3 dni powinna się u mnie pojawić chęć pożarcia wszystkiego i wszystkich oraz chęć pożarcia tony słodyczy :-D:-D:-D:-D:-D

edit - a jak ty mialąś w poprzednich ciążach miałąś śluz czy nie ? czy nie pamiętasz ?

reklama
Hej dziewczyny

Tak się rozgadałyście, że musiałam opuścić trochę stron ;-).
Ja znów miałam bezsenną noc, ale nie wiem czemu nad ranem zaczęłam sobie mierzyć tempke, o 4 rano - 37 st, 6 rano - 37 st, i po 8 też 37st. I nie wiem co mnie podkorciło zrobić test, chociaż wiedziałam, że @ będzie tym razem jak bum cykcyk

Wyszło...dwie krechy, ta druga słaba i bardziej widoczna pod światło, ale jest...jeszcze jakoś chłodno podchodzę do tego.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry