• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocurek chcesz żebym obsikała monitor?? :-D:-D:-D:-D
Masz rację - pierdziel nie testuj... czekaj do porodu... wtedy wszystko będzie na 100% pewne :-):-):-)
A tak powaznie to wiem jak niemiło zobaczyć I krechę na teście :-(:-(
made no tak zachcianki rzecz święta - kupię owszem :-):-)

Miałam lecieć ale jak zobaczyłam kocurka to nie moglam się oprzeć co by nie odpisać. Eh baby :-D

reklama
made i pysia i pok ŻADNEGO TESTOWANIA nie będzie - w sierpniu podziwiałam kreseczkę samotną, w grudniu podziwiałam i już mi się nie podoba..... Będę czekać aż urodzę!!!

Dziś mam 23dc

usmialam sie po pachy!! :-) 23 dc to jeszcze za wczesnie na tesciora rzeczywsicie ale za tydzien Cie pognebimy o testa!

Pszczółka tez jestem w szoku :szok::szok::szok: o bardzo chętnie
o ciul jaka produkcja - parę postów na ta sama godzinę wow

Teraz już naprawdę lecę :rofl2::rofl2:

Owulacje mialam 19dc wiec miesiaczke powinnam dostac w niedziele lub poniedzialek, a wczoraj mialam spadek temperatury a dzis znow wzrost, to mnie dziwi. czy to normalne, czy moglabym byc jeszcze w ciazy??

pok - kurde to nie tak, jestesmy zdrowi, ale ostatnio poszłam do gina i powiedziąłm muz ze jestem juz załamana, wiec on wymyslił troche za moją namową , że bedziemy robic laparoskopie pod narkozą, ale to bardziej ja wymysliałm niz on ... wogóle bezsens ... dwa ponad lata temu miałam usuwany wyrostek i od tamtej pory bolą mnie nonstop jelita w miejscu usuwania wymysliłam, ze to moga byc zrosty i mu powiedziałm, ze skoro nie ma żadnych przyczyn, to może to ... no i on mi dał skierowanie ... a ja nie chce na to isc ,,,,, znów się ciąć, wiec wymysliałm jeszcze Castagnusa ... pożre go do marca i jak sie nie uda , to się poddaje !!!!!!!!!! Finioto !!!!!!!!

kocurkowa - w ciąży jetsteś ? :szok:

julka - zrób test

pszczoła i cała reszta mafiiiiiiiiiii czesc !!!

reklama
nagapalma- chyba poczekam do dnia spodziewanej @, bo teraz moze jeszcze nie wykazac i sie znow rozczaruje.
wystarczy, ze 1,5 roku sie tak katowalam:-(
mam nadzieje, ze ta wredna malpa nie przyjdzie:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry