• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
pok - kurde to nie tak, jestesmy zdrowi, ale ostatnio poszłam do gina i powiedziąłm muz ze jestem juz załamana, wiec on wymyslił troche za moją namową , że bedziemy robic laparoskopie pod narkozą, ale to bardziej ja wymysliałm niz on ... wogóle bezsens ... dwa ponad lata temu miałam usuwany wyrostek i od tamtej pory bolą mnie nonstop jelita w miejscu usuwania wymysliłam, ze to moga byc zrosty i mu powiedziałm, ze skoro nie ma żadnych przyczyn, to może to ... no i on mi dał skierowanie ... a ja nie chce na to isc ,,,,, znów się ciąć, wiec wymysliałm jeszcze Castagnusa ... pożre go do marca i jak sie nie uda , to się poddaje !!!!!!!!!! Finioto !!!!!!!!

kocurkowa - w ciąży jetsteś ? :szok:

julka - zrób test

pszczoła i cała reszta mafiiiiiiiiiii czesc !!!

a moze najpierw idz na hsg!?!?!? po co Ci od razu laparoskopia skoro nawet nie wiesz czy masz drozne czy niedrozne? hsg jest mniej inwazyjne, pokaze co jest grane i czasem nawet przy hsg udaje sie udroznic.

julka - takie skoki temp sa normalne. mozesz byc w ciazy, mozesz nie byc w ciazy. zrob test sikany.

reklama
mamita - nie wiem czy o to chodzi. ja czytalam o sluzie duzo, sprawe rozwiazal mi FF, ktory jasno mowi, ze sluz nie jest zadnym objawem ciazy. Moze byc, moze nie byc, moze byc inaczej niz w innych cyklach... moze byc tak samo... wrozenie z fusow i tyle.

pok - ja tez slyszalam, ze sluz wcale nie musi byc objawem ciąży, ale i moja bratowa ktora jest teraz w ciazy, na poczatku ciazy miala sucho.
Takze nie ma co sie nim sugerowac

POK- rozumiem tylko jak wczoraj mnie zalewalo tak dzis praktycznie sucho...czyli po owulce moze byc sucho tak ??
choć ja powinnam mieć ją dziś lub jutro...

Ja też miałam przed (wg. testów) ale ogólnie bardzo bardzo mała ... Poczytałam o Provicie(klinika bezpłodności) u nas w miescie i tam się wybierzemy, czas cos ztym zrobić, to juz prawie dwa lata trwa ... Nigdy nie myślałam, że zrobic dziecko to sztuka !!! I to wielka !!!

mama - i potem zaraz po tym jak test pokazał 2 krechy to na drugi dzien miałam juz susze i tak jest do dziś ...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry