• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć wszystkim:-)
Dziś mierzyłam temp. i 36.9 a wczoraj o tej samej porze mialam 36.6, wiec nie mam szans by w tym cyklu mi sie udalo zafasolkowac??

reklama
made ho ho ho druga, która testować nie musi :-D:-D
A tak poważnie to ja też sprawdzalam jak się staraliśmy i wyszło coś początkiem października - o ile się nie myle... a TY kiedy wylądujesz na porodówce?? :rofl2::rofl2::rofl2::-D
Z nami jest gorzej niż myslałam - tu specjalista jest potrzebny :-D:-D

Ja mam termin porodu w zależności od długości cyklu, tak więc... jedne źródła wskazują: 29.09.2011, drugie natomiast: 04.10.2011, tak czy inaczej, obie daty mi się podobają :-D:-D:-D

julka, a ktory to dzien cyklu? temperatura przed okresem spada a nie rosnie, wiec jesli jestes dzien przed @ lub po terminie @, to temperatura jak najbardziej andzieje na ciaze daje.

made :szok::szok::szok::szok::szok: ja już wymiękam... humor mi się od razu poprawił... :-):-)
No nic... muszę chyba zmykać się ogarnąć i na zakupy....
I nie wiem kiedy wrócę tu, bo po zakupach posprzątam co nieco i pewnie się wezmę za abied :]
Pa!

made i pysia i pok ŻADNEGO TESTOWANIA nie będzie - w sierpniu podziwiałam kreseczkę samotną, w grudniu podziwiałam i już mi się nie podoba..... Będę czekać aż urodzę!!!

Dziś mam 23dc

reklama
Ładna jest, ale dzis jest 31dc, a slyszalam ze jesli by sie udalo zajsc w ciaze to temperatura utrzymuje sie caly czas taka sama

co to znaczy taka sama? keidy powinnas miec miesiaczke? temperatura dzien- dwa przed miesiaczką spada w porownaniu do temperatury poowulacyjnej. Jesli nie spada, to jest duza szansa, ze jestes w ciazy. moze zrob test ciazowy?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry