• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
made aaaa to dobrze masz... ja w sumie mam blisko ale zawsze mi się nie chce :-D:-D:-D
palma łącz łącz te posty :-D:-D bo litości nie będzie... a chwila ciszy u mnie... :-p:-p żadnych tam nastrójów... zaraz lecę po kawę chyba ;-);-)
A jak kawę wypiję to pewnie będę musiała się zmusić do tych zakupów
Apropos odkurzania to i ja dziś się muszę za to wziąść :-)

reklama
ja nie cierpie chodzic po zakupy :)

palemka - ja nie wiedzialam, ze masz niedrożne ;/ wczesniej gdzies pisalas, ze jestescie z małżem przebadani i jest wsio ok albo zle wyczytałam. No to leć je udrożnić zamiast czekać ze łzami w oczach i nadzieją w sercu. po udroznieniu 2 cykle bardzo zwiekszaja prawdopodobieństwo zajscia. Mi po hsg lekarz powiedzial, ze teraz leciec i pracowac. niestety nie wyszlo, stad u nas badanie nasienia. Lec udrazniac i wtedy bedziemy myslec co dalej.

celina - rozumiem, ze testu owu daly wynik pozytywny te 3 cykle. takie wyliczenia z kalendarzyka malo daja szczerze mowiac. mierzenie temp i obserwacja sluzu sa the best! :) a do tego jeszcze dobrze robic testy owu rownolegle.

ide prasowac

Ostatnia edycja:
powiedzieli, ze tydzien trzeba czekac, wiec pewnie beda w poniedzialek a we wtorek w skrzynce. chociaz nie wiem czy np nie mieli na mysli tygodnia roboczego no to niby dzisiaj a jutro w skrzynce... przeczucia mam coraz gorsze. nawet dzis mi sie snily zle wyniki...

Witam z przerwy po dwóch lekcjach :-)

No więc jest tak - kaloryfery prawie zimne, nawet dzieci dziś wymiękają , A MI CIEPŁO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :szok: :szok: :szok:

Kocur heja... wrrr realia polskich szkół :szok::szok::szok:
A że Tobie cieplo hmmm... może wciąż jest nadzieja
made jak Ci się śni coś niedobrego to mowisz sobie, że będzie na odwrót a jak Ci się śni coś dobrego to mowisz sobie, że tak jednak będzie? :-D:-D:-D

Czesc

Witam nowa staraczke
128fs318181.gif

Co do zakupow ja uwielbiam chodzic po sklepach,a dzisiaj bede miala przyjemnosc lazenia po markecie bo mamy lodowke pusta
49lpmxx.gif

Zizi &&&&&&&&&&&

EDYTA- cześć ,ja też lubie zakupy:))
MADE- juz nie odkurzam ,rano starczy teraz zajmowalam sie kwiatkami :)
KOCUREK- bo Ciebie fasolka grzeje :)))

zmykam po Domisia.

reklama
No przecież ja jestem pierwszy zmarźluch we wsi !!!!!!! :confused:

Dzięki mamuś .... teraz to mam podejrzenia, że ho ho !!!

No pysia my mamy największy moloch w Polsce hehe :)))

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry