P
pysia888
Gość
made, palemka heja
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
JOS- ja wstaje w tygodniu o 7.20-szykuje dzieci do przedszkola i jak wracam to odpalam kompa a ze sie dlugo odpala to zdąże w tym czasie odkurzyć...mam ciemny brąz panele i niestety trzeba codziennie odkurzac ,poza tym jak mąż rano idzie z psem a jest mokro i oa narobi śladów to bym szalu dostala jakbym miala caly dzień no to patrzec...tak wiec kazdego dnia mam swój plan dzialania i robie to odruchowo...hej wszystkim
ale produkacje idzie ;;;
mama : 8h43 a ty masz juz odkurzone????????????????????????????kobieto...
CELINA- witaj ...proponuje tak jak lekarz zrobic badanie męża ,my też badaliśmy-bo inne sa witaminy na ruchliwośc a inne na ilośćWitam was serdecznie, jestem tu pierwszy raz...
powiedzcie mi co zrobić... staramy się z mężulkiem o dzidiziusia już od ślubu czyli czerwca 2010r... i nicio ;( to już 7miesięcy... czy macie jakieś metody żeby się udało? -wiem brzmi to pewnie abstrakcyjnie... byłam u ginekologa i mówił że ze mną jest ok... żeby zbadać mężowi nasienie... przymierzamy sie z mężulkiem do badania, ale powiedzcie mi czy są jakieś sprawdzone naturalne metody? albo witaminiki..hmm ziółka coś co wzmocni nasienie? Proszę was o rady