• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jestem kierownikiem jednego z działów w firmie, z racji tego mam pod sobą kilka osób i chcąc nie chcąc muszę się znać na tym i siamtym ;-))) ale sama też dużo grzebałam w temacie, bo moja firma, chciała mnie ładnie powiedziawszy wycyckać )))) więc siedziałąm i trochę tych rozumków zjadłam, z prawnikami na czele :-D ja nie taki miękki orzech

reklama
Witam was serdecznie, jestem tu pierwszy raz...
powiedzcie mi co zrobić... staramy się z mężulkiem o dzidiziusia już od ślubu czyli czerwca 2010r... i nicio ;( to już 7miesięcy... czy macie jakieś metody żeby się udało? -wiem brzmi to pewnie abstrakcyjnie... byłam u ginekologa i mówił że ze mną jest ok... żeby zbadać mężowi nasienie... przymierzamy sie z mężulkiem do badania, ale powiedzcie mi czy są jakieś sprawdzone naturalne metody? albo witaminiki..hmm ziółka coś co wzmocni nasienie? Proszę was o rady

czesc celina -witaj,
jest mnóstwo witamin, salfazin, bodymax żeń szeń na poprawę nasienia, ale najlepiej i najszybciej będzie zbadać mężulka, choć 7 miesięcy to nie powód do obawy ... tak mówią lekarze, ale jeśli nie chcecie czekac, to najlepiej przebadac męża, a Ty hormonki sobie badałaś - prolaktyne, progesteron ?

czesc dziewczyny !!!!!!!!!!!!!

Pszczółeczka - powiem Ci tak: i mąż i koleżanka trafili na mało przyjazne firmy, wiesz o co mi chodzi..... Nie chę tu pisać i nazywać rzeczy po imieniu, bo sama przez to przechodziłam.

jos, Palemka, pysia -witajcie !!!!!
Witam również nową staraczkę - Celina hej !

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry