paulina.pro
Fanka BB :)
od tego roku już 2 tyg? myslałam że dopiero od 2012r? ale dzieki za wszystkie informacje- teraz są bardzo przydatne

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

MADEZ racji tego, że mój mąż krótko pracuje w danej firmie, jemu kierownik odmówił udzielenia urlopu tacierzyńskiego :-( Jak chciał wziąść urlop to miał przepracowane 7 m-cy.
A moja koleżnaka miała umowę na czas określony, powiedziała o ciąży, obiecali ze jej przedłużą umowę ale niestety, podziękowali jej. Umowa automatycznie przedłużyła sie tylko do dnia porodu, a macierzyński to już ZUS jej wypłacał.

kobieto... hej wszystkim
ale produkacje idzie ;;;
mama : 8h43 a ty masz juz odkurzone????????????????????????????kobieto...
jak ja sprawdzalam w kalendarzu to mi wychodzilo ze owulacja na 22 styczen... a najbardziej sluzowy dzien tez juz mialam i to az 18-go... wiec dawno... wiec nic juz nie kumam... albo to wtedy wbrew pozorom obliczeniom byla owulacja, czy tam dzien pozniej, albo faktycznie dopiero bedzie...
za to brodawki wciaz mnie bola tak ze material mnie prawie rani... i nie wiem czy to na owulacje/ w trakcie/ czy po...
nic juz nie kumam ehhh... niby takie latwe, a wszystko mozna podpasowac jak sie chce i nigdy nie wiadomo na 100%...