• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzień doberek ;* wszsytkim
przepraszam ze wczoraj nie dotarłam juz później ale padałam na pyssk ;)
a wiecie coo jakie ja ogromneee lody jadłam ;):-)

pok ja mam umowe o prace
MAMA moja kochana co tam ?;) były staranka ?;) :** bo wiesz co ja bym chciała ;*:-)

reklama
POK- klikniete..:)
MLODAMAMA- czesc ,pewnie,ze starania byly i leżakowanie,zeby chlopaki zostaly gdzie trzeba :))

PSZCZOLKA- no ja mam to samo z (.)(.) ale z Domisiem czulam kilka dni przed @ takie mrowienie...no zobaczymy jak to bedzie -kurcze zawsze po dzialaniach taka ekscytacja...dziś mam 12d.c. wiec jeszcze 15 dni.....

Ostatnia edycja:
no ja nie wiem jak z tym testowaniem.
wg mnie w poniedzialek bedzie ok ale wedlug fertility friend powinnam dopiero w czwartek. chyba castagnus mi troche poprzesuwal, bo wedlug FF owu byla dopiero 18 dc, iwec dodajac minimalne 14 dni fazy lutealnej wychodzi, ze okres w czwartek a wedlug mnie (temp) owu byla 16 dc, wiec pon/wt juz moze cos byc ale slabo sie wstrzelilismy w tym cyklu, wiec na nic nie licze.

mamita - z tymi cyckami jako pierwszym objawem jest rozniasto jak ze wszytskim. bolace cycochy moga byc tez objawem zblizajacej sie malpy nawet jesli takie cos nie wystepuje w kazdym cyklu. mnie raz bola, raz nie. a pierwszym objawem u mojej kumpeli byl slinotok potworny, wiec eh... ja juz na objawy nie patrze - jedyny miarodajny to brak małpy.

młoda mamita - masz umowe na czas okreslony czy nieokreslony i kiedy zawarta i ew. kiedy sie konczy?

jeszcze Wam powiem, ze mi temp tak dzis skoczyla, ze szok - 36,74 w szoku bylam :) w koncu jakas normalna temperatura.

PSZCZOLKA- a o co pytalaś z jajnikami bo nie doczytalam ???a testów ma 5 w opakowaniu ale 2 juz zrobilam dzis bedzie 3 ..

POK- racja...najwazniejsze to czekać do terminu @ i jak nie przyjdzie to juz jest nadzieja :)

PSZCZOLKA- a z piersiami to nie wiem co to moze byc u Ciebie ...

Pok - według temperatury u mnie owulacja była 18dc, a według testów 19dc, ale nie o tym chciałam....... możesz mi powiedzieć, czy faza lutealna MUSI trwać minimum te 14 dni?
Bo jeśli tak to mój cykl powinien być 33/34 dniowy. Hmmmm..... od 8 miesięcy najdłyższy mój cykl to 30 dni

made
Cykl miesiączkowy – Wikipedia, wolna encyklopedia

tu jest napisane, ze od 10 do 16 dni ale czytałam wszedzie i od gina slyszalam, ze 14 dni jest takim najbardziej przyzwoitym minimum. chodzi o to, zeby organizm sie porzadnie przygotowal na zaplodnione jajeczko. FF radzi z krotsza fazą lut zglosic sie do gina i z nim ustalic czy przy danej dlugosci cyklu taka dlugosc lutealnej jest ok czy nie.

reklama
PSZCZOLKA- mnie tylko naparza lewy jajnik bo moj prawy jest leń jak byk..takze moze tak być ...a mnie dziś juz nie boli a wczoraj naparzal strasznie..

a o piersiach odpisalam post wyrzej :)
ja za testy placilam 15.99 promocja z 24 zl z firmy Labolatorium Domowe.

MADE- ja gdzieś czytalam ze minimum fl to 12 dni ale najlepiej jest 14 do 16 dni fl

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry