• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kocurku - a Ty kiedy testujesz ?

Ja coś dzisiaj spać nie mogłam, regularnie co 1,5 h się budziłam i chciałam sobie temperaturę mierzyć :-D obsesja jakaś, albo natręctwo :-D:-D:-D

mamita - Ty pedantko Ty ! :* Witaj Kochana :-D

MADE- aaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahahahahahahahaha-no spadlam z krzesla normalnie-aaahahahahaha-Ty jesteś niemożliwa z tym mierzeniem :):):):))))))
trzymam &&&& za Ciebie kochana moja przyszla wielodzietna :)))ja tez chce być wielodzietna!!!

KOCUREK- mocnooo zaciskam i za Ciebie -kurka siwa-mam nadzieje,ze to plamienie to implantacja byla!!

KROLOWA,SEGII- za Wasz brak @ tez trzymam ,zeby to niesmiala fasolka sie okazla!!

PSZCZEOLKA- witaj kochana i ściaskam-Ktory Ty masz d.c.????3 ??to niedlugo testy :):):)

POK- dzieki za &&&&&&&&&&&&,ja też trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za poniedzialek!!!!bedzie si!!

JOS- dzieki za &&&&&&&&&&&& ,ja za Ciebie i za chlopaki tez zaciskam!!!

Tomi wczoraj powiedzial ,ze potrzebny 1 w żóltej koszulce lidera wiec trzymajcie &&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za żóltego :):):):))))))))

GUSIA- dobrze,ze Malej przeszlo i za Twoj brak @ tez zaciskam &&&&&&&&&&&&&&

Mama też ściskam :* Dzić 3 d.c. wiec testy za tydzień idą w ruch, bedę testować od 9 d.c. bo najwięcej 26-dniowych cykli ostatnio. Nie wiem o co chodzi z tym żółtym ale trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Pok Gusia witajcie kobietki. Za Was też trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-D

A ja dziś sama w pracy. Nawet nie będę miała jak do WC iść :confused2:

MADE- dziekuje kochana!!!

ja wlasnie napoilam moje 5 storczyków-teraz obciekają pod prysznicem..

ja wczoraj miala potop śluzowy a dziś już zanika...wiec wychodzi na to ,ze wczoraj mialam najbardziej plodny dzień bo ostatni dzień wystąpienia śluzu plodnego jest tym dniem najbardziej plodnym.
tempka dzis do znudzenia juz 6 dzień 36,5 mam nadzieje,ze jutro bedzie skok.

przed 16 kolejny test owu ktory powinien pokazac II krechy

jak bedzie to sie zobaczy :)))

PSZCZOLKA- no w peletonie rowerowym zawsze jest 1 w żótej koszulce-czyli lider i Tom powiedzial to samo odnośnie chlopaków-ze wiele ich tam leci do jaeczkaale lider bedzie 1:tak::-):-)

mam nadzieje,ze chlopaki nie wejdą na rondo tylko lecą do przoduuuuuuuuuuuuuu:-p:-p

Najgorsze, ze mnie nic nie boli, ani brzuch, ani noga :-D tylko cycuszki mnie tak rwały w nocy, ale miękkie jak kaczuszka )))))) niech mnie któraś zdzieli prosto w łeb! :-D

mamita - lider ma z górki, da radę :-p Kciuki trzymam, w sumie masz fajnie z tymi krótszymi cyklami, możesz szybciej testować niż ja ;-)

kwiatki wyslane :) yeah!

mama - dzieki za kciukasy i za pamiec!

i wszystkim innym tez dziekuje za kciukasy!

a tymczasem prosze o klikniecia :D

PSZCZOLKA- DZIEKUJĘ :)))

MADE- ja wczoraj poczytalam o objawach i najwczesniejszym są ...(.)(.) :))))
podobno bolą już kilka dni po zaplodnieniu,wiec ja pod koniec przyszlego tygodnia bede sie wsluchiwac w (.)(.)

a wogóle to jak wpisalam w kalendarz na bb kiedy mialam @ i ile dni cykle trwają to mi wyszlo ,ze owu bedzie 23 stycznia a.........23 stycznie wybije nam 12 lat razem-moze to bedzie nasz prezent :):):):):)

reklama
Pok - a Ty też w poniedziałek testujesz?
aaaa.... kliknęłam ;)))

mamita - no fajnie by się złożyło ;-)
A z tymi (.) (.) to może i racja, ...... a pisało, czy mają być kapciowate czy absolutnie ? :-D

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry