• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ja mimo pracy nad sobą jednak się odrobinę nastawiam .... :zawstydzona/y: obiecywałam sobie, że nie będę tak myśleć, ale nie da się!! Gdybym nie miała tego plamienia, które mi nadzieję robi to by był luuuz bluues :sorry:

Ale testowac nie mam zamiaru - dwa razy (w sierpniu i grudniu) oglądałam jedną kreseczkę i nie mam zamiaru więcej na nią patrzeć :dry:

Dzień dobry Kobietki :)))))

Kocurku :-D:-D:-D widziałaś jaka jestem łaskawa? Ha!

Królowa - @ nie ma - szansa jest !!!! Kciuki trzymamy )))))))

Kurde, zaczytałam się wczoraj o tej małej Laurce ((((( i zapomniałam, że mam drugie okienko, ale to było nie do pogodzenia, tak czy siak......
Ja dzisiaj siedzę i nic nie robię, O! taki mam niecny plan :)))))

Sergeevna - robiłaś test? !!!!! Witaj ;-)

witam sie porannie,

jeszcze z lozka, bo M. zajał łazienkę. Wpuścił mnie tylko na siku, bo mu płakałam pod drzwiami :) sniadanie zjedzone (pół twixa - mi rano wystarczy odrobina czekolady i na 2 godizny spokoj, jak zjem wiecej tomi zawsze niedobrze potem pol dnia).
zaraz wyjdzie do pracy, to ja myk do wanny i troche poprasowac. Potem wpadnie kumpela robic reportaz o wlamaniach w Genewie - lol :) musi zrobic do szkoły reportaż i taki sobie temat wymyslila - to wlasnie ta, ktorej sie wlamali ostatnio. Szukalam statystyk jakis ale oczywiscie policja nie publikuje statystyk, bo wstyd :D

buziam!

dziewczyny - trzymam kciuki wciąż ale mi się tu nie nastawiać i nie nakręcać!

Hej Serg. Co tam u Ciebie? Kiedy test? Bo widzę, że ty już po terminie @. Trzymam za Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&.

Kocurku iskierka nadziei to i u nie sie tli. Ale tylko iskierka. Jak w tym cyklu się nie uda to zaczniemy w kwietniu na nowym łóżku. :-D

sergeevna !! pok !! hej :-)

maaade ! :-) Uuuuuuu ależ plan to masz godny doktora No hihi !!! :-D

EEE tam krolowa co będziecie do kwietnia czekać !!! łóżko już w lutym, nie???? :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry