• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej, Królowa :-) Dzisiaj teoretycznie powinnam mieć drugi dzień @, a tu ciągle cisza ;-) Testowałam wczoraj i dzisiaj, ale jedna krecha tylko :-( Następny test dopiero w niedzielę, o ile małpy dalej nie będzie :tak: A Ty już chyba też po terminie jesteś, co?... Ile czasu?

reklama
Kocurku - tylko z ławy muszę zgarnąć, żeby moje doktorskie, szanowne nózie, mogły odpoczywać :-D:-D

Dzisiaj miałam znowu 37,2 - mierzone rtęciowym - 30dc jestem nakręcona jak króliczek duracell'a )))))))))

Kocurku - a Ty kiedy testujesz ?

Ja coś dzisiaj spać nie mogłam, regularnie co 1,5 h się budziłam i chciałam sobie temperaturę mierzyć :-D obsesja jakaś, albo natręctwo :-D:-D:-D

mamita - Ty pedantko Ty ! :* Witaj Kochana :-D

Serg ja mam nieregularne cykle. Ten powinien być 25-26 dniowy. A tu już 28 dc i dalej cisza. Wczoraj i dzisiaj 1 kreska. Teraz czekam i już nic nie robie. Mam bóle typowo @ ale ciekawe jest, że czuje je ewidentnie po prawej stronie. Tak jakby @ miał być tylko z prawej części.

Made ty króliczku!! Podoba mi się ten tekst.

Witam się i ja:-) Dziś przyszłam sobie godzinę później do pracy.

Hej Sergi Królowa Made Kocurku Mama za każdą z Was mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Takie kolorowe, żeby radośnie było.

Królowa, no to faktycznie, ciekawe te bóle ;-) Mam nadzieję, że to jednak nie na @ :tak:

"wszystko się może zdarzyć" jak to Anita Lipnicka śpiewała kiedyś :-)

hehe Królowa - ale to był przypadek, normalnie to ja jestem taka poważna, że ...... że nie znajduję określenia ;-)

Pszczółeczka :-D ale ładnie, witaj !

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry