• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
PIĄTEK !!!! Witajcie :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Zrobiłam synowi śniadanko, wyprasowałam mu koszulki, zrobiłam sobie kawkę i mam godzinkę dla siebie zanim będę musiała zacząć się zbierać do pracy..
Co tam u Was???

Ostatnia edycja:
reklama
WItam porannie. U mnie @nadal brak, a małej naszczęście wymioty przeszły. Ale dzis nie posłałąm jej do przedszkola zostawiłąm ją z meżem w domu tak na wszelki wypadek.

Życze miłego dnia;-)

Witam z rana. Ja od godziny w pracy. Przede mną długi i ciężki dzień w pracy i po niej. Przydadzą się kciuki żebym się wyrobiła. @ nadal nie ma.

Muszę się pochwalić. Wczoraj poszliśmy i kupiliśmy łóżko. Nasze stare to było w spadku po siostrze mojej no i materac się zyżył (łóżko ma 8 lat). Materaca nie szło dokupić bo to podnoszone na nietypowym systemie podnoszenia, a fabryka która wyprodukowała już nie istnieje. Umawialiśmy się z tapicerem ale d***k nas zdenerwował. Nowe łóżko wyszło nas niewiele drożej niż obicie i wymiana sprężyn. Teraz musimy tylko czekać 4-6 tygodni aż przyjedzie.

lili :-), pszczolka :-), krolowa :-), naga :-), made :-), mama :-), libby :-), pok :-), mlodamamusia :-), edyta :-), wiola :-), sergi :-), nowe foremki!! :-):-), ewula :-), sol :-), pysia :-) i niewymienione sorrrki.. :-) :-) :-)

Gdzie jesteście??

No :) jedna z listy jest :))))

Ostatnia edycja:
hej drogie staraczki- trzymam kciuki aby @ nie przylazła:-)

młodamamusia- a ty w ogóle jak długo pracowałaś na tych praktykach zanim zaszłaś w ciąże? bo mi się wydaje, że trzeba chociaż pół roku przed ciążą popracować aby dostać macierzyńskie

pozdrawiam i cieplutkie uściski na dobry dzionek

krolowa na razie jest nadzieja... przez 3 dni do wczoraj miałam mini plamienia, tempka rano ciągle 36,9, a w dzień 37,5 i więcej :) Mam 23dc :)

A u Ciebie ....??? :) :) :) :) :)

U mnie nadal cisza. Nie ma @ ani objawów na fasolki. Obstawiam, że wydłużył mi się cykl. 28dc a teraz powinnam miec krótki cykl. Mój najdłuższy to 30 dni. Tak więc czekam do niedzieli co będzie. Ale czuje, że zaraz @ przyjdzie. Ale to przeczucie mam od 3 dni więc przestaje to dla mnie byc miarodajne.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry