• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jos - mama ma rację - neurolog nie gryzie :-D Ja też byłam z Karolą bo miałam próżnociąg przy porodzie i musiałyśmy iść na kontrole dwie :sorry:

mama, palemka - owocnych snów :-D

reklama
Jest tu kto jeszcze?...

Przepraszam, e rano tak zniknęłam, ale robiłam sobie kanapki do pracy a jak skończyłam musiałam zmykać do roboty, bo już późno było i dlatego nie odpisałam...

U mnie @ dalej nie ma...
W pracy znowu zaczęli kombinować...
Ehh... :-(

Sergi ja jestem... co tam w pracy? eh tulę... i trzymam &&& aby ta @ nie przylazla :wściekła/y: albo jak ma przyjść to niech już przychodzi i nie daje nadziei. O

Ja dopiero po pracy:-( padnięta. jeszcze tylko tydzień do urlopu ;)

U mnie dziś coś dziwnego -plamienia. Nie wiem co to? nigdy nie miałam takiego plamienia zwykle jak @ miałabyć to się od razu rozkręcało. To jeszcze za wcześnie na @. Starań specjalnych nie było więc to też nie implantacja chyba;-) no sama nie wiem. Biore 4 dzień "dupka" może to dlatego? ot takie zawirowania;-)

sergi tulę ciężko o normalnego pracodawce. a gdzie pracujesz?

mama, sol : pomysle :) bo juz zasialyscie ziarenko niepokoju :) choc pediatra mowi ze on spi bo potrzebuje... ponoc spotyka takie przypadki spiochow do 9-10... hmmmmmmmmmmmmmmmm....

serg: kurka z praca... moja kolezanka w uk ciagle ma akcje z agencja, czasem siedzi po 5 dni w domu i ma miasiace ze zarobi 1/4 - 1/5 normalnej pensji!!! nie daloby rady zmienic pracy???

Jos, ja mam tak samo, jak Twoja koleżanka :dry: Normalnie szlag może człeka trafić... :-(

No właśnie, to jest i tak najlepsza moja praca do tej pory...

Ewula pracuję przy produkcji bandaży :-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry