• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
LIBBY- no czasem jem tak dziwnie,ale tak sie do mnie usmiechal ten kabanos jak otworzylam lodówke...

PYSIA- rozmawiaj ja oglądam wiadomości..

JOS- no dlugo spi Ci Polduś,ale widocznie tyle potrzebuje kochana...jedak jak Cie to martwi może przejdz sie do neurologa..

jezus maria : MAMA : ty mnie nie starsz neurologiem!
chcesz zebym sie do konca wykonczyla!!!!! dopiero co narkolepsje ( to co sie ciagle spi, np; po szczepionce na grype H1N1 bmy przypadki) wykluczylam i odetchnelam a ty mi kabanosie z neurologiem wyjezdzasz, chcesz zebym juz w ogole nie spala w nocy ze stresu !!! WYPLUJ!:-)

Smaczego kobietki

ja zmykam...jakas senna jestem..chyba ktoś mnie wymęczyl:)

do jutra
karaluchy:):)))

no jeszcze na chwile bo doczytalam.,,
JOS- ale neurolog to nic zlego -lekarz jak każdy inny :))my też bylismy z Zuza jak miala 4 m-ce bo wydawalo mi sie ,ze ma wiotkie miesnie-slabo chwytala,zbatal po swojemu ,cos tam popodlączal i powiedzial ,ze wszystko si a j Ją kleszczowo rodzilam i mialam podstawy-takze jesli cos Cie martwi(choć uwazam ,ze poprostu On lubi spac bo potrzebuje) to nie pediatra tylko neurolog...ale spokojnie nie stresuj sie ...:))

no to -pa:)

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry