• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Aelreda - jak test pokazał drugą, to nie ma szans na pomyłkę ;))) a dlaczego napisałaś, ze okres wczoraj lub przedwczoraj.... lub jutro, a może pojutrze? ilu dniowe masz cykle i kiedy Ci wypadła owulacja ?

reklama
Made u mnie to różnie z długością cyklów, raz 26, innym razem 28, potem 29, później 27, gdzieś 30, potem po drodze 33. Więc liczę pi razy drzwi, że termin wypada dziś @. Owulacja jeśli dobrze liczona wypadła mi o 31 grudnia do 7 albo 8 stycznia.

Kurczę, ja też mam takie rozbieżności w cyklach, ale twardo postanowiłam testować w poniedziałek, będzie to mój 33dc.... no chyba, że w weekend mnie krew zaleje - nomen omen :-D:-D

aelreda : ciche gratulacje juz!!!! zgadzam sie z made - odczarowalas nam styczen, bo juz koncowka mieisaca a tu zdecydowanie za cicho z II bylo :) a przeciez kilka pazdziernikowych bobasow tez musi byc :)

made o 'kuwa' wiedzialam, że o czyms zapomniałam :-D:-D:-D
może coś mniej na slodko :-p:-p parówki z serkiem mogą być zamiast pączka?? pączek to dodatkowe kalorie... a zresztą... w Twoim stanie nie zaszkodzi :-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry