reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
PYSIA- no napalil sie i wciąż cos sprawdza w necie :))
JOSEPHINE- prawdopodobnie lecimy od 15 do 25 maja:)

myslalam o Turcji,ale raczej Malta:)do Turcji moze polecimy już w piątke na nastepne wakacje [FONT=&quot]
c033.gif
[/FONT]

AGNIESZKA- no narazie to jestem po owulce 2 dni i czekam aż sie objawy posypią...byle do 6 lutego.

JOSEPHINE- no wlasnie jak tam prezent od męża -nie da sie urzywać-czy wykorzystasz;-)

Mama to życzę, aby następne wakacje już w 5kę były :-):-):-)
aaa edytuj posty, bo będzie lanie :-p

AGNIESZKA- dzekuje..

PYSIA- no marzenie nasze...oby sie spelnilo...po Grecji i wakacjach rodzinnych juz wiemy,ze na to warto zaoszczedzić..dzieci do dziś wspominają Grecje i związane z tym rzeczy wiec mimo,ze mali pamietają i ciesza sie ,ze mogli pojechać:))

Krzysia dostanie po dupie :-p

To ja się pochwalę - 4 pokolenia :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
sol : super zdjecie-pamiatka :)

mama pysia : usmiejecie sie... jeszcze sie nie odwazylam sprobowac pudru, choc maz wyrzucil rachunek a nawet opakowanie bo chcial dac w ladnym aksamitnnym to sie ejszcze ludze ze niezuzyty odpsrzedam... bo o wymianie bez paragonu nie ma mowy... szkoda mi bo mial gest super ale przeciez nie moge sie wypackac jak gejsza czyms o 2 tony jasniejszym od mojej cery!!!!:-D
teraz bedzie "mowicie mi gejsza" hahahaha
albo sie przejde w tyg. cichaczem do sephory i sprobuje testerem i jeszcze poporosze o rade specjalistke ktora od razu zobaczy bez probowania czy ok czy nie... bardzo bym chciala go uzywac :(
a na dodatek nie moge znamezc swojego poprzedniego zuzytego moze w 1/5... zapodzial sie w przeprowadzce... tez jets fajny i dobrany przez specjalistke :)

zobacze, ale cos wymysle :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry