reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
KOCUREK- no ja mam do towarzystwa Edyte i Josephin:))więc choc tyle dobrego ,ze nie jestem sama :):)

MLODAMAMUSIA- cześć-ja wlasnie szykuje dzieci ...Tom robi kolacje a ja ide kąpać Zuze...

ale bede z doskoku

EWULA- o widzisz i to są dobre wieści -oby bylo tak jak piszesz i dzieki za &&&&&

Ostatnia edycja:
reklama
hej wieczornie :)
mama ja tobie potowarzysze :) i edycie tez !!! testuje 5-6 luty tez, ale moze, jesli juz naprawde nie mogla sie doczekac, zatestuje 4.02 :) maz wraca 4 z usa, moze 5 go - w zaleznosci o ktorej wylot i jak wyjdzie ze zmiana czasu. no i jeszcze moga mu dorzucic 1 dzien wx miami to wtedy powort 5/6.
chcialabym bardzo mu zorbic niepsodzianke na powrot do domu :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

witam sie szybko, dopiero wrocilam ze spaceru i lecimy ze znajomymi na kolacje. ledwo sie przebrac zdarze!!!
buzi!!!!

ja testuje w tym tygodniu jakby ktos szukal towarzystwa :) cos miedzy wtorkiem a piatkiem - musze zdecydowac.

buziol!

JOS- tak,tak-my we 3 w lutym testujemy-ja też bym chciala zrobić mijemy niespodziankę na tą naszą 12 rocznice:))
ja mam termin @ na 5 wiec czekam czy przyjdzie i jak nie (oby!) to 6 test...

POK- przyjemności u znajomych:)a z Tobą pewnie Pysia bedzie testować:)

Witam

pok,mama,josephine,czarny kocur i nie pamiętam kto jeszcze...wybaczcie.
Kciuki zaciśnięte za wasze starania i oczywiście testowanie abyście wszystkie ujrzały upragnione swoje dwie kreseczki tego wam szczerze życzę:)
Pozdrawiam i powodzenia dziewczyny.
&&&

agnieszka.kk : hej!!! jak tam przygotowania do staranek?? juz niedlugo, w kwietniu tak ? :)

Josephine u mnie ok,dziękuję:)
Przygotowania trwają,kwas foliowy już biorę,czekam na wizytę u ginekologa,starania w kwietniu na urlopie a w maju pierwsze testowanie na które już teraz czekam z wielką niecierpliwością.

mama hej:)
Fajnie że nie straciłaś nadziei na poczęcie małej istotki,głęboko wierzę że uda Ci się spełnić Twoje marzenie i doczekasz się cudnego dzieciątka.

3majcie się i życzę miłego tygodnia!
:)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry