reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
AGNIESZKA- dziekuje...no nam jak teraz sie ie uda to robimy sobie wolne i zaczynamy na nowo na wakacjach na Malcie-moze zmiana klimatu dobrze podziala:))

PYSIA- witaj wieczornie:))Pok szuka towarzystwa do testowania miedzy wtorkiem a piątkiem-piszesz sie??? :)

Mama to już na stówę tam spędzicie wakacje? :-)
Nie, ja chyba podziękuję... :-p:-p czekam jak najdłużej się da :-p:-p:-p

Aga no dzięki, dzięki :tak::tak::tak: mam nadzieję, że się uda nam wszystkim zaciążyć ;]
Zaciśnięte &&& za wszystkie dziewczyny :tak:
AGNIESZKA- dziekuje...no nam jak teraz sie ie uda to robimy sobie wolne i zaczynamy na nowo na wakacjach na Malcie-moze zmiana klimatu dobrze podziala:))
To fantastycznie :tak:
Mam nadzieję że uda się już w lutym ;-)
A jak nie to Malta na pewno zdziała cuda bo nie ma nic romantyczniejszego niż piękne wakacje,staranka a potem mam nadzieję najpiękniejsza pamiątka z urlopu "fasolka" ;-)

PYSIA- no wygląda na to ,ze na 100-we tam lecimy...ewentualnie Turcja,ale Tomi jest za Maltą [FONT=&quot]
c015.gif
[/FONT]

AGNIESZKA- NO też licze ,ze 6 lutego zobacze II a jak nie to po wakacjac bedzie piękna pamiątka na cale życie..oby Wam też sie po wakacjach poszczescilo:)

mama : przegapilam info o wakacjach na malcie... pamietam ze kiedys szukaliscie i byla mowa o turcji :) suuper! kiedy lecicie? no i ja tez mimo wszystko mam nadzieje ze II bede juz w lutym, na walantynki i 12 lat :)

agnieszka.kk : a tobie zycze drugiego styczniowego malucha :) powodzenia w kwietniu zatem! :)))

AGNIESZKA- NO też licze ,ze 6 lutego zobacze II a jak nie to po wakacjac bedzie piękna pamiątka na cale życie..oby Wam też sie po wakacjach poszczescilo:)
mama a masz jakieś objawy które mogłyby wskazywać na fasolkę?
Turcja,Malta pewnie obydwa miejsca są cudne:)
dziękuję,nie będę ukrywać że liczę na to że przywieziemy pamiątkę z Hiszpanii.
Tym bardziej że nie ma mowy o przekładaniu starań w daleką przyszłość,myślę że już czas,Alan czeka na "siostrzyczkę" :)

reklama
Jos na wieki zapomniałam Ci odpisać. A więc mówisz, że po Twojej minie mężuś już widział,że coś nie tak jest z prezentem? Mimo wszystko duży + dla niego za chęci :-):-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry